Vakantieparken Nederland

RCN vakantieparken

Nederland telt in totaal 9 RCN vakantieparken in Nederland. De RCN vakantieparken liggen verspreid door heel Nederland. RCN vakantieparken heeft in Friesland 2 parken, 1 in Zuid-Holland, 1 in Noord-Brabant, 1 in Zeeland, 1 in Drenthe, 1 in Gelderland, 1 Flevoland en 1 op de Utrechtse Heuvelrug. Je kunt als vakantiegast dan ook een keuze maken of je liever vlakbij zee wilt verblijven of juist wilt genieten van de wandel- en fietsroutes in het binnenland. Al deze parken kan je boeken bij ons op de website. In Nederland kunnen vakantiegasten zowel kamperen of overnachten in een accommodatie. RCN vakantieparken heeft een groot aanbod met verschillende kampeer- en verhuuraccommodaties. Ook beschikken de parken over tal van faciliteiten voor het hele gezin. Zo beschikken de meeste parken over een buitenzwembad, sport- en speelfaciliteiten, een animatieteam in het hoogseizoen, eigen supermarkt op het terrein en een horecagelegenheid zoals een restaurant met een terras. Naast de vakantieparken in Nederland heeft RCN ook een park in Duitsland en meerdere vakantieparken in Frankrijk.

Strandloge op RCN Zeewolde

RCN Zeewolde

Zeewolde

Het park ligt direct aan het Veluwemeer en is ideaal voor de watersportliefhebber. Het park beschikt tevens over een eigen jachthaven inclusief trailerhelling.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie

RCN de Flaasbloem

Chaam

Midden in de bossen ligt vakantiepark de Flaasbloem nabij het bekende plaatsje Baarle-Nassau. Op het park zijn vele faciliteiten voor de kids.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie

RCN de Jagerstee

Epe

Het park ligt midden in de bossen en de natuur. In de ochtend hoor je de vogels fluiten, en alles ruikt heerlijk naar groen. Het park beschikt over een buitenzwembad.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie

RCN de Schotsman

Kamperland

Vakantiepark RCN de Schotsman ligt direct aan het Veerse Meer in het prachtige Zeeland. Aan het meer ligt een waar watersportparadijs, waar je ook heerlijk kan zwemmen en zonnen.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie

RCN vakantieparken met een zwembad

Op de meeste vakantieparken is een zwembad, waarvan de meeste een buitenzwembad zijn. Op RCN De Schotsman in Zeeland heeft het buitenzwembad ook nog eens een aantal waterglijbanen. Leuk om continue van af te gaan natuurlijk! Wil je ook kunnen zwemmen op een dag dat het wat minder weer is. Boek dan een vakantie naar RCN Zeewolde dat is gelegen aan het Veluwemeer en beschikt over een eigen binnenzwembad. Naast de vakantieparken in Nederland, heeft RCN ook meerdere vakantieparken in Frankrijk. Alle vakantieparken beschikken in Frankrijk over een prachtig buitenzwembad, waar je lekker kan afkoelen van de warme Franse zon.

Korting bij RCN vakantieparken

RCN hanteert het gehele jaar door kortingen, aanbiedingen en last minutes. Dit betekent met extra korting op vakantie. Zo zijn er kortingen voor vakantiegasten van 50+ of bepaalde aanbiedingen zoals tijdens de meivakantie en de 2 weken is 15% korting (het gehele jaar). Dit is slechts een greep uit de aanbiedingen van RCN. Als je een vakantie hebt geboekt, maar toch op een andere RCN vakantiepark wil verblijven dan is dit geen probleem! Hiervoor kan je contact opnemen met het hoofdkantoor.

Daarnaast doet RCN aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een deel van het dividend wordt namelijk besteed aan goede doelen. Zoals je leest is RCN een flexibele organisatie met een hoge betrokkenheid bij de gasten en de maatschappij.
RCN vakantieparken

Accommodaties

Er zijn verschillende vormen accommodaties te huren. Je kunt overnachten in een chalet, stacaravan, safaritent, huurcaravan, appartementen, bungalows of een zeer luxe villa. Uiteindelijk bepaald de periode en het geselecteerde reisgezelschap wat de prijs van de accommodatie is. Wel heeft ook RCN het hele jaar aanbiedingen zodat je voordelig op vakantie kan.

Kamperen en Glaming

Op het campinggedeelte van de vakantieparken kunnen verschillende kampeerplaatsen worden geboekt. Zo zijn er de comfort kampeerplaatsen, camperplaatsen en ook beschikken vele RCN vakantieparken over kampeerplaatsen met een eigen boomhut.

RCN vakantiepark in het buitenland

In Frankrijk heeft RCN 8 vakantieparken. De vakantieparken liggen in verschillende gebieden en allemaal midden in de natuur. en beschikken allemaal over een buitenzwembad met waterglijbaan en een peuterbad voor de kleintjes. Daarnaast zijn er veel faciliteiten en animatie in het hoogseizoen. In Duitsland lig RCN Laacher See en dit vakantiepark is gelegen aan het recreatiemeer Laacher See. Je kan hier verblijven in een zeer luxe safaritent waar een aantal zicht op het meer hebben.

RCN Vakantieparken:

Waar zijn de vakantieparken van RCN gelegen?

De vakantieparken van RCN zijn gelegen in Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Zijn de RCN vakantieparken kindvriendelijk?

Alle RCN vakantieparken zijn kindvriendelijk. Zo is er er tijdens de vakanties op elk vakantiepark een animatie team aanwezig. Daarnaast zijn er overal kinderfaciliteiten.

Hebben de RCN vakantieparken een zwembad?

De meeste vakantieparken van RCN hebben een zwembad. De meeste zwembaden zijn buitenbaden.

Heeft RCN vakantieparken aanbiedingen?

RCN vakantieparken heeft het hele jaar door aanbiedingen. Je kan last minutes boeken, maar ook accommodaties met vroegboekkorting.