Vakantieparken Nederland

Capfun vakantieparken

Capfun heeft vakantieparken en campings in Nederland, Frankrijk, Spanje en België. De meeste vakantieparken en campings van Capfun zijn in Frankrijk gelegen. Inmiddels is Capfun ook een bekende organisatie in het Nederlandse vakantielandschap.

Capfun Het Stoetenslagh

Rheezerveen

Voor een kort- of lange vakantie zit je op dit vakantiepark op het juiste adres. Want wat is er toch veel te doen voor jong en oud.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie

Vakantiepark Capfun Rakelbos

Westelbeers

Heel veel zwemplezier, 2 eigen zandstranden en veel sport- en speelfaciliteiten. Dat maakt dit vakantiepark een ideale bestemming.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie
Vakantiepark Capfun Ponderosa

Vakantiepark Capfun Ponderosa

Ulicoten

Met tal van faciliteiten zal jij je hier geen moment vervelen. Zo is er een zwembad met glijbaan, uitgebreide sport- en speelmogelijkheden en een prachtig restaurant.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie

Vakantiepark Capfun De Pekelinge

Oostkapelle

Op drie kilometer achter de duinen en het strand is vakantiepark de Pekelinge gelegen. Wat een plezier zal iedereen ervaren op dit park.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie

Capfun Vakantiepark Vlinderloo

Enschede

Dit vakantiepark ligt aan de rand van de stad Enschede. Je bent vanaf hier zo in het centrum, maar blijf je op het park dan geniet je van de rust en de natuur.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie

20 Capfun vakantieparken in Nederland

Capfun heeft in Nederland 20 verschillende vakantieparken. Rust, veel natuur, dichtbij de Veluwe of juist in de nabijheid van steden en leuke dorpen, Capfun heeft voor elke vakantiegast wel een geschikt adres. De vakantieparken vind je in Drenthe, Noord-Brabant, Gelderland, Flevoland, Zeeland, Noord-Holland en Overijssel.

De vakantieparken zijn ideaal voor mensen met kinderen, want ze beschikken over heel veel faciliteiten. Overnachten doe je natuurlijk in één van de vele mooie accommodaties.
Cafun Vakantiepark De Bongerd

Capfun vakantieparken met veel waterpret

Op elk vakantiepark van Capfun is een zwembad. Zo heb je op De Fruithof en De Zeumersehof een zwembad met een uitschuifbare verkapping, daardoor kan je het hele jaar zwemmen. En de meeste vakantieparken hebben ook nog eens hele gave waterglijbanen zoals de Space Bowl. Op Vakantiepark Capfun Het Stoetenslagh in Overijssel ligt in het midden van het park een recreatieplas met zandstrand, tevens kan je hier accommodaties huren aan het water. Vakantiepark Rakelbos heeft niet één, maar zelfs twee recreatievijvers met zandstrand.

Aankomst en vertrek

Je kan aankomen vanaf 14.00 uur en op de dag vertrek is de tijd 10.00 uur. Inchecken kan bij de receptie van het vakantiepark. Op de meeste vakantieparken kan je inchecken tot 19 uur in de avond.

Bekijk hier alle vakantieparken van Capfun:

Hoeveel Capfun vakantieparken zijn er in Nederland?

In Nederland zijn er 20 vakantieparken die onder Capfun vallen.

Waar staan de Capfun vakantieparken bekend om?

Het is de ideale plek voor een gezinsvakantie, daarnaast beschikken alle vakantieparken van Capfun over een buitenzwembad met meerdere waterglijbanen.

Waar zijn de vakantieparken gelegen?

De vakantieparken van Capfun zijn gelegen in Noord-Brabant, Noord-Holland, Gelderland, Drenthe en Overijssel.