Vakantieparken Nederland

Kindvriendelijke vakantieparken

Met de kinderen op vakantie dan ben je op zoek naar kindvriendelijke vakantieparken. Deze zijn er gelukkig genoeg! Het is heel cliché, maar de kids een leuke vakantie, dan heb jij dat ook.

Kindvriendelijke vakantieparken Landal GreenParks

Landal Greenparks heeft een groot aanbod van kindvriendelijke vakantieparken. Een vakantiepark van Landal die je echt nooit hoeft te verlaten is Resort Hof van Saksen. Alleen al het waanzinnige gave subtropisch zwemparadijs geeft elke dag alweer uren plezier. Verder zijn er allemaal academies voor de kinderen waar ze leren bouwen, koken, knutselen, leren over de geschiedenis, tekenen en nog veel meer. In één van de vele speeltuinen kunnen de kids de hele dag klimmen en klauteren en wie durft er in de klimtoren? Daarnaast is er ook nog een heerlijk zandstrand aan een meer waar in gezwommen kan worden!

Op Landal Miggelenberg in Hoenderloo kan je overnachten in een boomhut! De kinderen komen beneden door de glijbaan, hoe gaaf! Op het vakantiepark gaan de kinderen naar het Avonturenhof, dierenweide of jumpen op de airtrampoline. Afkoelen kan in het binnenzwembad dat tevens beschikt over een apart peuterbad. Het hele jaar kunnen de kinderen ook naar de Bollo Club die volledig in het teken staat van animatie.
Kindvriendelijke vakantieparken, voorbeeld Landal Miggelenberg

Aan de kust kindvriendelijke vakantieparken

Op het grootste Waddeneiland Texel, ligt in het dorpje de Koog Roompot Kustpark Texel. Naar de speeltuin van de waterglijbaan in het subtropisch zwemparadijs of midgetgolfen, het kan allemaal! Een ander kindvriendelijk vakantiepark van Roompot is Beach Resort in Zeeland. Verschillende stranden liggen dichtbij het vakantiepark. In de zomer kunnen de kinderen lekker zwemmen in de zee en spelen in het zand. Op het vakantiepark is ook heel veel te doen. Naar één van de vele speeltuinen (indoor- en outdoor) op de aitrampoline of naar het zwemparadijs. Tieners kunnen naar de Chillzone en er is het hele jaar een animatieteam op Roompot Beach Resort. Boek hier nu je accommodatie.

Center Parcs voor de kids

Eigenlijk zijn alle vakantieparken van Center Parcs super kindvriendelijk, want als je ergens veel faciliteiten hebt voor de kids dan is het wel bij Center Parcs. In Noord-Brabant is Center Parcs De Kempervennen gelegen. Naast het subtropische zwemparadijs met glijbanen, van de wildwaterbaan, jumpen in het golfslagbad is hier nog veel meer te doen voor de kinderen onder ons. Zo kan je er klimmen, Laser Battle doen of naar één van de hangouts plekken. Ben je met kleine kinderen op vakantie, dan zijn er activiteiten zoals de Kids haven of verschillende workshops. En natuurlijk ga je naar de kinderboerderij en de speeltuin.

De Huttenheugte is ook een ideaal vakantiepark voor met de kinderen. In deze rustige omgeving ga jij je zeker vermaken! Zon of juist regen vermaken ga jij je hier altijd. Want er zijn zoveel activiteiten, eigenlijk teveel om op te noemen. Overnachten doe je Comfort, Premium of VIP cottage. Kortom een heerlijke plek voor vakantie.

Kindvriendelijke vakantieparken met attractiepark

Hoe gaaf is het dat als je overnacht op een vakantiepark je ook nog eens gratis gebruik mag maken van het attractiepark. In Nederland zijn er meerdere vakantieparken waar dat kan. De meest bekende van ons land is de Efteling en dit attractiepark heeft niet één maar zelfs twee vakantieparken, Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land.
Efteling

Waar je ook zeker eens geweest moet zijn met de kids is Safari Resort Beekse Bergen. Met accommodaties aan de Savanne sta je oog in oog met wilde dieren die je normaal alleen in Afrika ziet. Elke dag mag jij als gast gebruik maken van het Safari Resort, daarnaast is er ook nog een binnenzwembad voor als je even lekker een duik wil nemen. Achter de duinen en het strand bij de Wassenaarse Slag ligt Attractiepark Duinrell. Verblijf je op het bijbehorende vakantiepark dan mag je gratis naar het attractiepark en het bekende Tikibad (grootste subtropisch zwembad van de BeNeLux). De kids hebben hier de tijd van hun leven.

Vakantiepark Slagharen is ook zeer kindvriendelijk en ook hier mag je gratis gebruik maken van het attractiepark. Daarnaast is er ook nog eens een subtropisch zwembad met wel 10 glijbanen en een waterspeeltuin.