Vakantieparken Nederland

RCn de Noordster, een vakantiepark in Drenthe

Vakantiepark in Drenthe

Een vakantiepark in Drenthe boek je natuurlijk vanwege de natuur, rust en de ruimte. In Drenthe zijn een aantal vakantieparken die helemaal gericht zijn op de hele familie. Een vakantiepark met heel veel faciliteiten voor jong en oud is Landal Hof van Saksen. En ook Center Parcs De Huttenheugte is een plek waar iedereen zich zal vermaken. Tevens hebben beide vakantieparken een subtropisch zwemparadijs met verschillende waterglijbanen, bubbelbaden, een golfslagbad en natuurlijk peuterbaden voor de kleinste onder ons.
Vakantiepark in Drenthe, Hof van Saksen

Kleinschalige vakantieparken in Drenthe

Het Hart van Drenthe is een kleinschalig vakantiepark midden in de natuur. Ondanks dat het vakantiepark niet zo groot is, zijn er voldoende faciliteiten. Zo kan er een duik worden genomen in het binnenzwembad, is er een minimarkt en zijn er voor de kids meerdere sport- en speelfaciliteiten. Ook Landal Hunderwold State is een kleinschalig vakantiepark met 97 vrijstaande bungalows. In de omgeving kan er worden gewandeld of vraag bij de receptie om de mooiste fietsroutes.

Vakantiepark in Drenthe op attractiepark

Attractiepark Drouwenerzand heeft ook een vakantiepark. Bij een verblijf van 3 nachten of langer gratis heb jij gratis toegang tot het all-inn attractiepark. Dat betekent als je in een bungalow, boomhut, Lodge of hotelkamer overnacht dat je ook gebruik gaat maken van de gave attracties. In de Hunebed8baan, een wandeling door het spookhuis of in de Freak out. En dat is slechts een greep uit de vele attracties. Op het attractiepark kan je ook nog eens onbeperkt vers fruit, diverse belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en softijs nuttigen.

Vakantiepark Drenthe in de natuur

In een zeer natuurrijke omgeving en met een recreatieplas ligt Vakantiepark Hunzepark. Er is tevens een groot buitenzwembad waar je heerlijk een duik kan nemen tijdens warme dagen. Verder zullen de kinderen vriendjes en vriendinnetjes maken bij de tafeltennistafel in de speeltuin of tijdens het voetballen op het sportveld. Landal Het Land van Bartje ligt midden in het bos en is een groot vakantiepark in de natuur. In totaal zijn er 400 accommodaties en natuurlijk zijn er heel veel faciliteiten. Zwemmen kan zowel met goed als met slecht weer. Verder is er een een indoorspeeltuin en de dierenliefhebber gaat naar de kinderboerderij of de ponyranch. Ook is er supermarkt en kan je uiteten in het restaurant of de brasserie.

Net ten zuiden van natuurgebied Dwingelderveld is Vakantiepark RCN De Noordster gelegen. Veel meer in de natuur dan dit vakantiepark is er bijna niet! Overnacht in een accommodatie of zet je eigen tent of caravan neer. Je gaat hier een onvergetelijke tijd tegemoet op een vakantiepark waar echt heel veel te doen is. Trek er ook op uit want de prachtige natuur en de vele dorpjes zijn zeker een bezoek waard.
RCN De Noordster, vakantiepark in Drenthe

Zijn er vakantieparken in Drenthe met een binnen- en buitenzwembad?

Er zijn een aantal vakantieparken in Drenthe met zowel een binnen- en buitenzwembad. Bekijk hier welke vakantiepark dit hebben.

Wat is er allemaal te doen in Drenthe met kinderen?

In Drenthe is veel te doen met de kinderen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Wildslands Emmen waar je oog in oog staat met wilde dieren. Liever naar een attractiepark? Ga dan naar Attractiepark Drouwenerzand. Hier zijn verschillende achtbanen, speeltuinen een spookhuis en nog veel meer attracties.

Welke natuurgebieden zijn er in Drenthe?

De provincie Drenthe is eigenlijk één en al natuur. Nationaal Dwingelderveld is het grootste natuurgebied. Gevolgd door Drents-Friese Wold op de grens van Friesland en Drenthe.

Zijn er fietsroutes in Drenthe?

Er zijn vele leuke fietsroutes in Drenthe. Je hebt er zowel kort- als lange fietsroutes. De meeste routes zijn door de natuur en langs pittoreske dorpen.