Vakantieparken Nederland

Vakantiehuis 8 personen aan zee

Met opa, oma en de kids even lekker weg en herinneren maken. Of gezellig een weekend of midweekje met vrienden op pad. Jij zoekt een 8 personen vakantiehuis aan zee en die ga jij hier zeker weten vinden. In totaal zijn er ruim 50 vakantieparken aan zee die beschikken over een 8-persoons vakantiehuis of groter. Luxe vakantiehuizen aan zee bieden een unieke vakantie-ervaring.

waterglijbaan

Center Parcs Parc Zandvoort

Zandvoort aan Zee

Het park ligt op loopafstand van het strand en de boulevard van Zandvoort aan Zee. Je kunt overnachten in een bungalow, maar er zijn ook hotelkamers.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie

Dormio Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Nieuwvliet

Prachtig gelegen in Zeeland op loopafstand van het strand ligt Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad. De woningen zijn gebouwd in een typische Zeeuwse stijl.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie

Roompot Noordzee RĂ©sidence Cadzand-Bad

Cadzand

Het strand is op loopafstand van dit vakantiepark dat mooi is gelegen in Zeeland. Ideaal voor kleine- en grote gezelschappen.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie

Vakantiehuis 8 personen aan zee met de kids

Ravotten, naar de speeltuin, zandkastelen bouwen en in zee zwemmen met lekker weer. De kids vinden het strand natuurlijk helemaal het einde. In Nederland zijn er natuurlijk meerdere vakantieparken die aan die eisen voldoen! Daarnaast hebben de vakantieparken zelf ook nog allerlei faciliteiten voor de kinderen.

Landal Oogduyne in de kop van Noord-Holland is ideaal om met de kids naar toe te gaan. Zo is er een binnenzwembad met glijbaan en stroomversnelling. Ook is er een apart kinderbad ideaal voor baby's en kinderen tot 8 jaar. Verder is er ook een indoorspeeltuin mocht het een dagje minder weer zijn. Roompot Beach Resort is gelegen in Kamperland en eveneens ideaal om met kinderen naar toe te gaan. Overnachten kan in verschillende type accommodaties. Op het resort zelf is een zwemparadijs, kan je trampoline springen naar de speeltuin of de kids gaan een dagje op pad met het animatieteam. Een ander vakantiepark is Center Parcs Port Zelande in Ouddorp. De ligging van dit vakantiepark is al uniek. Aan de ene kant het strand en de Noordzee aan de andere kant het Grevelingenmeer! Maar zeg je Center Parcs dan weet je eigenlijk dat een vakantie niet genoeg is. Want hier is eigenlijk teveel voor de kinderen om op te noemen. Toch doen we een poging. Naar het subtropisch zwemparadijs, Kids Safari, Adventure Factory. Of wat dacht je van een workshop, potje minigolven of gezellig bowlen.

Luxe: Vakantiehuis 8 personen aan zee

Wil je extra veel comfort en luxe dat kan natuurlijk! Sauna, bubbelbad of zelfs een eigen zwembad bij je vakantiehuis hoe relaxed is dat wel niet? Dormio Resort Nieuwvliet-Bad dat op loopafstand is van het strand heeft vakantiehuizen met een eigen binnenzwembad. In het gezellige dorpje Schoorl heeft Landal een prachtig vakantiepark: Vakantievilla's Berger Duinen.
Vakantiehuis 8 personen aan zee

Hoeveel vakantieparken hebben vakantiehuizen voor 8 personen aan zee?

In totaal hebben wij ruim 50 vakantieparken aan zee waar je kan overnachten in een 8 personen vakantiehuis.

Zijn er 8 personen vakantiehuizen op de Waddeneilanden?

Alle vakantieparken in ons aanbod hebben ook 8 persoons vakantiehuizen. De meeste daarvan zijn op het eiland Texel gelegen.

Is een 8 persoons vakantiehuis duur?

Een 8 persoons vakantiehuis is verhoudingsgewijs vaak goedkoper dan een 4 persoons vakantiehuis. Want de prijs per persoon per nacht is dan lager.