Vakantieparken Nederland

Vakantie met hond omheinde tuin

Vakantie met hond omheinde tuin? Veel vakantieparken hebben vrijstaande vakantiehuizen, bungalows, villa’s, chalets of andere type accommodaties met een omheinde tuin, waar de hond heerlijk kan rennen zonder weg te lopen. Je hond hoeft dus niet naar het asiel bij onderstaande vakantieparken en kan net als jij gewoon genieten van de vakantie.

Vakantie met hond omheinde tuin bij TopParken

TopParken heeft 7 vakantieparken waar je een accommodatie kan boeken met een omheinde tuin voor onder andere de hond. De vakantieparken zijn gelegen op verschillende locaties in Nederland. Op de Veluwe, aan de kust, in het bourgondische Limburg of Noord-Brabant de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast hebben de TopParken uitstekende andere faciliteiten en kan je hond dus mee op vakantie. Verder heb je gratis Wi-Fi en zijn de vakantieparken van TopParken gelegen in een prachtige omgeving waar veel te doen is.

Buitenhof De Leistert vakantie met hond omheinde tuin

Één van de populairste vakantieparken is al jarenlang Buitenhof De Leistert. Want, wat zijn hier veel faciliteiten. Zo is er een subtropisch zwemparadijs, kinderboerderij, bowlingbaan, eindeloos veel speeltuinen en natuurlijk kan je er ook uiteten. Daarnaast heeft dit vakantiepark luxe accommodaties waar je de hond mee naar toe kan nemen. Wel zo gezellig voor de hond als voor het baasje natuurlijk. Van het vakantiepark hoef je ook niet af om de hond uit te laten, want er is een uitlaatveldje op het terrein.
Vakantie met hond omheinde tuin

Hond mee naar Center Parcs

Op alle vakantieparken van Center Parcs mag de hond mee, uiteraard zijn er wel een aantal regels voor de honden. Als je zeker wil weten dat je hond de tijd van zijn leven gaat hebben, boek dan een vakantie naar Center Parcs Sandur. De hond is hier namelijk overal welkom. Daarnaast kan de hond zwemmen in het zwemwater op het park, is er voldoende wandelgebied en zijn er speciale hondentoiletten aanwezig.

Landal GreenParks, huisdiermogelijkheden

Op nagenoeg alle Landal vakantieparken zijn honden van harte welkom. Afhankelijk van het park mag je één of twee huisdieren meenemen. Op sommige parken zijn zelfs speciale hondenparcours, speelweiden en nog meer beschikbaar, waardoor jouw vriendelijke viervoeter ook optimaal kan genieten van de vakantie. En omdat Landal zoveel verschillende parken heeft en dus op zoveel verschillende plaatsen, kun je je hond meenemen naar de vakantie die aan al jouw wensen voldoet. Of dat nou een vakantie in het bos of een strandvakantie is. Eentje in de Veluwe of een vakantie in de buurt van één van de Nederlandse steden.

Speciale hondenbungalow Landal

Bij Landal Aederholt in Drenthe is zelfs een speciale hondenbungalow. Naast de hond(en) kunnen er 6 personen overnachten in de bungalow. Veder kan je op het vakantiepark van alles doen. Neem een duik in het zwembad, geniet van de wellness faciliteiten en met de kids ga je zeker weten naar één van de speeltuinen. Verder kan je elke ochtend beginnen met vers brood, dat je kan afhalen bij de supermarkt op Landal Aederholt.

Bekijk hier verder op welke vakantieparken de hond mee mag. 

Welke vakantieparken zijn hondvriendelijk?

Je hebt in Nederland een breed aanbod van vakantie- en bungalowparken die hond vriendelijk zijn.

Zijn er speciale hondenbungalows?

Er zijn bij Landal Greenparks Aederholt in Drenthe hondenbungalows. Alles is zo ingericht dat de hond ook een heerlijke vakantie heeft.

Zijn er extra kosten voor de hond bij het huren van een vakantiehuis?

Boek je een vakantiehuis en neem je de hond mee, dan moet je daarvoor extra betalen. De bedragen liggen tussen de €4 en €8 en is per vakantiepark verschillend.

Op welke vakantieparken mag ik mijn hond meenemen?

Hoeveel huisdieren mag ik meenmen naar mijn vakantiewoning?

Het verschilt per vakantiepark hoeveel huisdieren je mee mag nemen. Check daarom altijd welke regels jouw vakantiepark hanteert!