Vakantieparken Nederland

TopParken Verkoop

TopParken verkoop? TopParken heeft in Nederland 12 vakantieparken, waarvan er een aantal nog in ontwikkeling zijn. TopParken is in Nederland al ruim 40 jaar specialist in de verhuur en verkoop van vakantiewoningen. Want of je nu een vakantiehuis wil kopen aan het water, met een prachtig uitzicht of midden in de natuur, bij TopParken ga jij zeker weten slagen!

Waarom je eigen vakantiehuis?

Hoe interessant kan het zijn om je eigen vakantiehuis te hebben. Want koop jij een vakantiehuis dan zijn er 3 opties:

Het verhuren van je vakantiehuis is natuurlijk op dit moment zeer interessant. Want zoals je weet krijg je op de bank een negatieve rente, dan kan je beter een goede investering doen. Daarbij is Nederland al jarenlang populair onder Nederlandse, Duitse en  Belgische gasten. En volgens het NBTC Holland Marketing gaat de populariteit alleen nog maar toenemen.

Ga jij je vakantiehuis verhuren, dan krijg je een interessant netto rendement per jaar. De verhuur doet TopParken voor je, dus jij zit zonder zorgen! Bekijk hier het aanbod van alle vakantiehuizen op de 20 vakantieparken van TopParken.
https://www.topparkenverkoop.nl/tt/?tt=30401_12_225803_&r=%2F

Vakantiewoning kopen met eigen grond

Bij TopParken koop je een vakantiewoning inclusief grond. Het voordeel hiervan is dat je eigenaar bent van de volledige kavel. Jouw vakantiewoning staat dus op het terrein van het vakantiepark, maar de grond waar de woning op staat is van jezelf. Ook wanneer het vakantiepark bijvoorbeeld verkocht wordt of failliet gaat blijf je eigenaar van het huisje en de grond.

Type vakantiehuis kopen bij TopParken

Er zijn natuurlijk allerlei verschillende vakantiehuizen te koop. Hoe groot, wat voor soort tuin, het type vakantiehuis, op welke plek moet het staan. Het zijn allemaal zaken die natuurlijk belangrijk zijn bij de aankoop van een vakantiehuis. Wat ook kan bij TopParken is dat je kan kiezen voor extra luxe of andere aanpassingen. Voorbeelden hiervan zijn:

Bovenstaand zijn slechts een greep uit de extra mogelijkheden die je hebt, bekijk hier alle mogelijkheden. Verder zal TopParken je in het hele proces professioneel begeleiden.

Gratis brochure aanvragen

Wil je gewoon wat meer informatie en eens rustig de brochure bekijken met de mogelijkheden dan kan deze gratis worden gedownload op de website.

Kan je bij TopParken beleggen in een vakantiewoning?

Bij TopParken kan je op alle vakantieparken beleggen in verschillende type vakantiehuizen.

Waar zijn de vakantieparken van TopParken gelegen?

TopParken heeft door heel Nederland vakantieparken, dit zorgt ervoor dat er voor elke vakantiegast wel een juiste bestemming is.

Waarvan is TopParken bekend?

TopParken is al 40 jaar een bekende organisatie in het Nederlandse vakantielandschap. Daarnaast heeft TopParken reclames op TV en is TopParken elke week te zien bij RTL 4, 5, 7 en 8.