Vakantieparken Nederland

Tips: Vakantieparken met attracties- en/of animatie

Op een vakantie waar heel veel activiteiten worden georganiseerd of zelfs attracties zijn? Wij hebben een aantal vakantieparken op een rijtje gezet waar de enthousiaste animatieteams aanwezig zijn en de leukste programma’s maken. Of bezoek een vakantiepark met hele gave attracties.

Sprookjescamping, Overijssel

Echt uniek in Nederland is natuurlijk de Sprookjescamping in Rheeze. De kinderen ontmoeten er Hannah de Heldhaftige, Bumpie de Beer of Lodewijk de Kikkerprins. Naast de animatie is er aan faciliteiten ook geen gebrek. Naar de speeltuin, een duik in het zwembad, jumpen op de aitrampoline. Als ouder kan je even bijkomen in de sauna, zonnebank of de Sunshowers. Geen zin om te koken? Op de Sprookjescamping zijn meerdere restaurants.

Boek hier je accommodatie

Safari Resort Beekse Bergen

Overnachten op de Savanne en oog in oog met verschillende wilde dieren! Er is echt geen vakantiepark zo uniek als Safari Resort Beekse Bergen. Giraffen, leeuwen, zebra’s, neushoorns en nog vele dieren ga jij hier elke dag zien. Verder kan je ook een frisse duik nemen in het zwembad. Geen zin om te koken? Geen probleem,

Boek hier je avontuurlijke verblijf

Efteling Bosrijk

 

Hoe bijzonder is een overnachting bij de Efteling, want je loopt vanaf je appartement of vakantiehuis zo het attractiepark op. De toegang van het attractiepark is gratis als jij een accommodatie boekt op het vakantiepark. Als jij 3 nachten verblijft op Efteling Bosrijk kan je 4 dagen naar de Efteling. En de Efteling daar moet je natuurlijk een keer geweest zijn of zelfs meerdere keren! Het sprookjespark, de achtbanen zoals de Python

Boek nu je vakantie op Efteling Bosrijk

Drouwenerzand, Drenthe

 

Op vakantiepark Drouwenerzand verblijf je in een boomhut, lodge of bungalow. Maar het grootste voordeel een vakantiegast gratis toegang heeft tot het attractiepark! Op het attractiepark ga je in de achtbaan, piratenboot, Freak Out, het spookhuis of één van de vele andere attracties. Daarnaast is op het attractiepark het eten & drinken inclusief. Dus geniet van vers fruit, broodjes, frites, snacks, dag soep, koffie, thee, limonade en softijs! Kortom een fantastische plek voor een heerlijke vakantie.

Je all-inn verblijf boek je hier!