Vakantieparken Nederland

Molecaten vakantieparken & campings

Molecaten

In Nederland heeft Molecaten 11 vakantieparken & campings. De 11 vakantieparken & campings van Molecaten vind je door heel Nederland. Je kan kiezen voor een huuraccommodatie of kamperen op één van de Molecaten parken.

Is het geen schoolvakantie of feestdag, dan kan je flexibel overnachten kan bij alle Molecaten parken bij een verblijf van minimaal 2 nachten. Van maandag tot en met zaterdag (zondag is geen wisseldag) kan je aanmaken.

Molecaten Huuraccommodatie

Er wordt gewerkt met ALL-Inn prijzen, dit betekent dat bij een huuraccommodatie, bedlinnen, eindschoonmaak, gas & licht en water in de prijs zijn verwerkt. Daarnaast worden er voor online reserveringen geen boekingskosten gerekend.

Alleen de toeristenbelasting die vanuit de overheid is gesteld, komt nog bij de prijs.

Op Molecaten zijn er de volgende huuraccommodaties:Molecaten Leemkule, Bungalow met terras

Bungalows
Chalets
Huurcaravan en Pipowagen
Appartement
Trekkershuten

Er zijn bungalows vanaf 2 tot wel 12 personen te huren. Bij Molecaten zijn er allerlei verschillende type bungalows. U kunt op elk park wel een bungalow huren. De chalets staan op 9 parken. De chalets bieden luxe, maar wel met de sfeer van de camping. De chalets beschikken altijd over een eigen badkamer en toilet. Ook kunt u een huurcaravan resereveren. Sfeervol en uniek zijn de pipowagens die kunnen worden gehuurd op De Leemkule. De pipowagens zijn erg leuk voor de kinderen. Voor wie op doorreis is zijn de trekkershutten erg populair.

Let op: Niet elk park beschikt over de bovenstaande huuraccommodaties, dat is per park verschillend.

Kamperen bij Molecaten

Bij Molecaten kan er ook worden gekampeerd. Voor de kampeer cabin en de ingerichte tent betekent net als hierboven dat het om ALL-Inn prijzen gaat. Ook kunt u uiteraard met de eigen tent, caravan of vouwwagen terecht voor een heerlijke vakantie.

Kampeerplaats comfort
Kampeerplaats met luxe (met prive sanitair)
Kampeer cabin
Ingerichte tent

Huur een compleet ingerichte tent of safaritent. Geniet van de sfeer van kamperen, maar dan luxe!

Zwemplezier

Per vakantiepark is het verschillend welke faciliteiten er aanwezig zijn. Tien van de elf vakantieparken beschikken over een zwembad. Er zijn parken die zowel over een binnen- en buitenbad beschikken. Ook zijn er parken die alleen een buitenzwembad hebben. Neem hier een kijkje op welke parken beschikken over een zwembad.