Vakantieparken Nederland

Bungalow Race

Center Parcs heeft een aantal keer per jaar de Bungalow Race. Boek je tijdens de bungalow race een vakantie dan kan dat al voor €14 per persoon per nacht en je hebt de keuze uit elk vakantiepark van Center Parcs. Overnachten doe je bij Center Parcs in een cottage, deze zijn er in comfort, premium en luxe uitvoeringen.

Wel moet je er altijd snel bij zijn, want er is een maximum aan bungalows die voor deze zeer goedkope prijs weg gaan.

Aqua Mundo geniet ervan tijdens de Bungalow Race

Bungalow Race Center Parcs

Center Parcs is de oudste vakantieparken keten van ons land. Iedereen is weleens geweest bij Center Parcs of kent het wel. De vakantieparken staan bekend om de subtropische zwemparadijzen ook wel Aqua Mundo genoemd. Want waterglijbanen, snorkelen, golfslagbad, bubbelbaden en nog veel meer en bijna elke Center Parcs vakantiepark heeft het! Daarnaast zijn er nog tal van andere faciliteiten, eigenlijk teveel om op te sommen. En tot slot de vakantieparken van Center Parcs liggen veelal in de natuur of aan het water. Hierdoor is het de perfecte plek voor een vakantie voor elke gast die houdt van diversiteit.

Een topper van Center Parcs is in Limburg Het Heijderbos, dit grootschalige vakantiepark is al jaren een vakantiepark dat veel wordt geboekt. Dat komt, omdat dit een echt familiepark is.

Andere aanbiedingen dan de Bungalow Race van Center Parcs

Natuurlijk heeft Center Parcs niet alleen de bungalow race als aanbieding. Vroegboekkorting, 55+ korting, last minutes en tal van andere kortingen en aanbiedingen zijn er het hele jaar door. En Center Parcs heeft cottages voor elk reisgezelschap of je nu een midweek weg wil met ze tweeën of een juist een weekend met de hele familie.

Bungalow Race boeken

De aanbiedingen zijn er voor een week, midweek en weekend. Betalen doe je op de website van Center Parcs en na de boeking krijg jij een e-mail met de reservering.