Vakantieparken Nederland

Natuur

5 tips: Mooie vakantieparken in de natuur

In de ochtend word je wakker en geniet je van de buitenlucht. Van vakantie in de natuur kom jij natuurlijk even helemaal tot rust! De vakantie- en bungalowparken die hieronder staan hebben ook nog eens accommodaties met veel privacy. Kortom zoek jij een vakantiepark in de natuur, dan moet je deze vijf parken eens bekijken.  

Droomparken de Zanding

Midden in de natuur op de Veluwe ligt Droomparken de Zanding. De accommodaties zijn verscholen tussen de bomen en zijn allemaal vrijstaand, hebben een eigen tuin en terras. Een duik neem je tijdens warme dagen in het recreatiemeer dat is gelegen op Droomparken de Zanding of het binnenzwembad. Naast je vakantieadres ligt ook nog eens Het Nationale Park De Hoge Veluwe, prachtig om door heen te wandelen en te fietsen.

Check hier alles over Droomparken de Zanding

Landal Coldenhove, Gelderland

In Eerbeek liggen de bungalows van Landal Coldenhove allemaal in het bos tussen de dennen- en loofbomen! En dan zijn alle accommodaties ook nog eens vrijstaand, zodat iedereen altijd veel privacy heeft.  Ook zijn Nationaal Park de Hoge Veluwe en Nationaal Park Veluwezoom dichtbij gelegen. Dus wie houdt van de natuur zit hier helemaal op zijn of haar plek. Maar ook is er van alles te doen op Landal Coldenhove. Neem een duik in het zwembad, wie gooit als eerste een strike op de bowlingbaan of ga met de kids naar de in- of outdoorspeeltuinen.

Check hier alles over Landal Coldenhove

Landgoed ’t Wildryck

Dit prachtige vakantiepark in de natuur is gelegen in het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Alle landhuizen zijn vrijstaand en je hebt een enorme kavel midden in de natuur. Op het landgoed is ook nog eens van alles te doen. Je kan er heerlijk verkoeling vinden in het binnenzwembad, met de kids naar de dierenweide of speeltuin. Wil je de omgeving ontdekken, dan kan je fietsen huren bij de receptie.

Hier kan jij boeken!

TopParken Landgoed De Scheleberg, Gelderland

Midden in de Veluwse bossen ligt dit prachtige Landgoed van TopParken. Je verblijft op dit park in een vakantiewoning, villa of in het hotel. Ervaar de prachtige natuur op het vakantiepark, maar ook Nationale Park de Hoge Veluwe is op slechts 15 kilometer van jouw vakantieadres. Tennissen, neem een duik in het buitenzwembad om vervolgens heerlijk te eten op het terras van het restaurant, het kan allemaal op Landgoed De Scheleberg.

Zoek en Boek een vakantie op Landgoed De Scheleberg

Center Parcs Het Heijderbos 

In het noorden van Limburg dichtbij de provincie Gelderland is Center Parcs Het Heijerbos gelegen. Midden in de natuur ga jij genieten van een heerlijk verblijf. Daarbij staat Center Parcs bekend om de vele faciliteiten en activiteiten die er te doen zijn. Want natuurlijk ga je naar het subtropisch zwemparadijs. naar de speeltuin, de kinderboerderij of doe een laser battle. Ook zijn er meerdere restaurants en een wellness center.

Boek hier je cottage bij Center Parcs.

Bekijk hier ook:

Subtropisch zwemparadijs? Check deze vijf parken