Vakantieparken Nederland

Gezellig weekendje weg met met de hele familie of een groep vrienden

10 persoons vakantiehuis

U zoekt een 10 persoons vakantiehuis (of groter) om gezellig een weekend, midweek weg of zelfs een langere vakantie te vieren. Heerlijk vakantie met de hele familie, vrienden of een weekendje weg met bijvoorbeeld het voetbalteam (Katjeskelder bij Breda zeer geschikt). Grote vakantiehuizen zijn er in Nederland natuurlijk volop, maar wel een stuk minder als bijvoorbeeld een 4 of 6 persoons vakantiehuis. De accommodaties van 10 personen of meer zijn ook vaak snel verhuurd, omdat het aanbod toch beperkter is en de vraag groot.

Wij hebben een groot aanbod van vakantieparken en bungalowparken die een 10 persoons vakantiehuis aanbieden. Wij tonen daarnaast ook vakantieparken die naast een 10 persoons vakantiehuis ook grotere vakantiehuizen en groepsaccommodaties verhuren.

Wat veel gebeurd is dat mensen graag een vakantiehuis huren dat groter is dan het aantal personen dat mee is op vakantie. Mensen die met 8 personen zijn huren liever een 10 persoons vakantiehuis dan een 8 persoons vakantiehuis. De vakantieparken hebben allen andere soorten 10 persoons vakantiehuizen, met 5 slaapkamers of juist met 4. Zonder stabelbedden of juist met een stabelbed, alles is mogelijk. De grotere vakantiehuizen hebben meestal een grotere keuken, meerdere badkamers, meerdere televisies en een grote eet- en zithoek waar iedereen tegelijk terecht kan!

Zowel de bekende grote kentens als Landal, Roompot en Hogenboom als de relatief onbekendere vakantieparken hebben vakantiehuizen voor minimaal 10 personen. En of u nu in een eenvoudige, comfort of juist luxe vakantiehuis wil overnachten, u bent hier aan het juiste adres.

De vakantieparken met een 10 persoons vakantiehuis of groter die hieronder wordt getoond liggen elk in een ander deel van Nederland.

10 persoons vakantiehuis

 

Landal Hof van Saksen 

Voor de vakantiegast die opzoek is naar een luxe vakantiehuis van minimaal 10 personen op een bungalowpark met tal van faciliteiten, pakt de koffer in en gaat richting Landal Hof van Saksen! U kunt hier heerlijk met groepen ontbijten, lunchen, borrelen of dineren in één van de vele verschillende restaurants waarover Hof van Saksen beschikt.

Landal Hof van Saksen 10 persoons vakantiehuis

 

Vakantiepark De Krim

Overnacht op het prachtige eiland Texel in een luxe bungalow. Op Vakantiepark De Krim bent u altijd dichtbij het strand en de prachtige natuur die het eiland Texel te bieden heeft. Naast wandel- en fietsen kunt u op Texel ook prachtige mountainbikeroutes afleggen. Zowel in de winter als in de zomer kunt u zwemmen, Vakantiepark De Krim beschikt namelijk over een binnen- en buitenzwembad. Daarnaast is er een indoorspeeltuin, klimpark, bowlingbanen, indoor midgetgolf en indoor lasergame. Dit is pas een greep uit de eindeloos veel faciliteiten waarover het park beschikt.

Vuurtoren Texel

 

Roompot de KatjesKelder

Vlakbij de stad Breda overnachten in een eenvoudige bungalow met 10 personen of meer kan bij de Roompot de Katjeskelder dat tevens beschikt over meerdere faciliteiten. Roompot de Katjeskelder is daarom zeer geschikt voor o.a. sportteams of grote vriendengroepen. Oosterhout en de gezellige stad Breda zijn vlakbij het bungalowpark. Ook kunt u fietsen huren en mooie fietstochten maken door de prachtige natuur die Noord-Brabant rijk is.

Roompot de Katjeskelder (10 persoons vakantiehuis)


RCN de Potten

Een vakantie op- en rondom het water boekt u in een 10 persoons villa bij RCN de Potten aan het Sneekermeer in Friesland. U kunt met de eigen boot aankomen op RCN de Potten, het vakantiepark beschikt namelijk over 2 jachthavens. De 10 persoonsvilla’s liggen aan het water en beschikken over een eigen steiger. Het gezellige centrum van Sneek bereikt u met de boot, met de auto bent u er binnen 12 minuten.

10 persoons vakantiehuis RCN de Potten

 

Uiteraard zijn er nog veel meer vakantie- en bungalowparken met 10 een persoons vakantiehuis. Zie hier alle vakantieparken met een 10 persoons vakantiehuis.