Vakantieparken Nederland

Landal Miggelenberg

Vakantiepark Apeldoorn

Voor een vakantiepark bij Apeldoorn zit je hier goed! Rondom en in de stad Apeldoorn is natuurlijk heel veel te doen. Apeldoorn is op de Veluwe en Nationaal Park De Hoge Veluwe en Nationaal Park Veluwezoom zijn dan ook dichtbij. Recreatiegebied Bussloo ligt ten oosten van de stad. In Apeldoorn zijn Paleis ’t Loo, Julianatoren Apeldoorn of de Apenheul. De stad Apeldoorn heeft vele gezellige restaurants en terrassen. Winkel je graag? De grote winkelketens zijn in de winkelstraat gevestigd van Apeldoorn, ook zijn er veel kleine boetiekjes.

Vakantiepark Apeldoorn voor met de kids

Er zijn drie vakantieparken gelegen in de gemeente Beekbergen, dat is gelegen op slechts 7 kilometer van de stad Apeldoorn. Deze bereik je dan ook snel met de auto of fiets. Landal Heideheuvel is één van die vakantieparken en beschikt over alleen maar vrijstaande bungalows die prachtig zijn gelegen tussen de bomen. De bungalows beschikken ook over een grote tuin en een eigen terras waar je heerlijk kan eten. Direct naast dit Landal vakantiepark liggen Droompark Beekbergen en TopParken Recreatiepark Beekbergen.

Iets verder van Apeldoorn op 14 kilometer ligt Landal Miggelenberg. Ook dit vakantiepark ligt midden in de natuur en heeft heel veel faciliteiten. Zo kan je er een duik nemen in het binnenzwembad of naar de wellness. De kinderen gaan naar de speeltuin, het avonturenhof of jumpen op de airtrampoline. Lunchen of dineren kan in de brasserie en ook kan er een snack worden afgehaald. Ook in Hoenderloo ligt Bungalowpark Hoenderloo. Met alleen maar vrijstaande vakantiehuizen is dit een fijn vakantieadres. Daarnaast ben je zo in de stad Apeldoorn.

Vakantiepark Apeldoorn bijzondere accommodaties

Overnachten in een wel heel bijzondere accommodatie dat kan in een 4-persoons Boomhut. De boomhut is uniek en ook nog eens zeer luxe ingericht. Heel vet is dat de kinderen van de glijbaan kunnen naar beneden. En heb je weleens geslapen in een Tiny House? Een Tiny House is gemaakt van duurzame materialen. Het is meestal klein en eenvoudig, maar heel modern. Benieuwd naar een Tiny House in de buurt van Apeldoorn, deze zijn er voor:

Luxe accommodaties

Hele jaar hard gewerkt en overnachten in een luxe accommodatie dat kan bij Park Berkenrhode. Je kan hier onder andere overnachten in de Bosbungalow met wellness faciliteiten. De bungalows liggen midden in de natuur en je kan er heerlijk zwemmen in het buitenzwembad . De stad Apeldoorn is op slechts 25 minuten met de auto en ook ben je zo bij Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

✅ Wat is er te doen in de buurt van Apeldoorn?

Er is van alles te doen in de buurt van Apeldoorn. Nationaal Park de Veluwe, Paleis ’t Loo, Apenheul, Julianatoren zijn een bezoek waard. Daarnaast zijn er vele wandel- en fietsroutes in de omgeving.

👫 Zijn er 2 personen accommodaties op vakantieparken bij Apeldoorn in de buurt?

De meeste vakantieparken in- en rondom de stad Apeldoorn hebben ook accommodaties voor 2 personen. Daarnaast kiezen veel vakantiegasten vaak voor een grotere accommodatie. Dat betekent dat 2 personen dan kiezen voor bijvoorbeeld een 4 persoons vakantiehuis.

🏡 Zijn er vakantieparken bij Apeldoorn met vrijstaande bungalows?

Alle vakantieparken die zijn gelegen in de nabije omgeving van Apeldoorn hebben vrijstaande bungalows. Het voordeel van een vrijstaande bungalow is dat je veel privacy hebt.

⭐️Wat zijn de populairste vakantieparken bij Apeldoorn?

De populairste vakantieparken zijn Heideheuvel en Miggelenberg van Landal Greenparks. Ook Droompark Beekbergen en TopParken Recreatiepark Beekbergen zijn al jaren zeer populair in de buurt van Apeldoorn voor een vakantie op een vakantiepark.