Vakantieparken Nederland

Ruim 400 vakantieparken

Boeking bij aanbieder

Jarenlange ervaring

Home » Provincies » Friesland

Vakantieparken Friesland

Waterpark Terkaple

Terkaple

In het Hartje van Friesland ligt dit luxe kleinschalige vakantiepark met vrijstaande accommodaties. Daarnaast beschikt elk huis over een eigen aanlegsteiger.

RCN de Roggeberg

RCN de Roggeberg

Appelscha

De Roggenberg is gelegen in Friesland in Nationaal Park Het Drents Fries Wold. Heerlijk vakantie vieren midden in de natuur.

Vakantiepark It Wiid

Eernewoude

Voor een vakantie met luxe faciliteiten als een sauna, buitenspa- en jacuzzi zit je hier op het juiste adres. En met de sloep bent zo op de Friese wateren.

It Wiid Camping

Earnewald

Deze camping is gelegen midden in het een natuurgebied en is omringd door de Friese wateren. Daarnaast beschikt het ook over vele faciliteiten.

Restaurant met terras

RCN de Potten

Offingawier

Dit vakantiepark is uitermate geschikt voor watersportliefhebbers. Op de camping is een jachthaven en zijn er verschillende boten te huur.

Villa aan het water met aanlegplaats voor de boot

Villapark Sneekermeer

Sneek

Midden tussen de Friese wateren bevindt zich Villapark Sneekermeer. Verblijf in één van de prachtige villa's en geniet van een heerlijke vakantie.

Vakantieparken Friesland

Als u wilt verblijven op een vakantiepark in Friesland dan ben u bij Vakantieparken Nederland aan het goede adres. Friesland is een populaire vakantiebestemming in Nederland, omdat er echt van alles is te doen. Met een ruim aanbod aan vakantieparken zult u een heerlijke vakantie hebben te midden van de Friese meren. Het IJsselmeer, Sneekermeer, Slotermeer, Tjeukemeer en nog vele kleinere meren. De meeste meren zijn met elkaar verbonden waardoor u met een boot het prachtige Friesland vanaf het water kan ontdekken. De vakantieparken liggen meestal aan het water en het is mogelijk een bungalow te huren met een eigen aanlegsteiger bij vele vakantieparken. Landal Waterpark Sneekermeer is uitermate geschikt voor watersportliefhebbers. Heeft u geen boot, in Friesland zijn vele bootverhuurbedrijven waar u verschillende zeilboten, motorboten, sloeps kunt huren.

Gaat u met de kinderen op vakantie en wilt u dat zij zich niet vervelen? Dan moet u overnachten op een vakantiepark met een animatieteam, zwembad, speeltuin, sportvelden en een restaurant. Gaat u voor de rust, dan boekt u een toch een vrijstaande bungalow op een kleinschalig vakantiepark. Landal Waterpark Terherne is een kleinschalig vakantiepark met prachtige accommodaties en een beoordeling op Zoover van een 9,6!

Ook al is de laatste Elfstedentocht  jaren geleden, een bezoek aan de 11 Friese steden is altijd leuk. De bekendere steden zijn Leeuwarden en Sneek, meer pittoresk zijn Stavoren en Hindeloopen.

Ook voor wie erg van vissen houdt is Friesland de ideale provincie. Boek een vakantiepark waar zowel op als rondom het park gevist kan worden, water is er genoeg tenslotte!