Vakantieparken Nederland

Ruim 500 vakantieparken

Boeking bij aanbieder

Jarenlange ervaring

Home » Provincies » Friesland

Vakantieparken Friesland

Speeltuin Boscamping Appelscha

Boscamping Appelscha

Appelscha

De camping is kleinschalig en erg kindvriendelijk. Voor de kids is er van alles te beleven, daarnaast is er een bospaviljoen met terras.

Aquacamping de Rakken

Aquacamping De Rakken

Woudsend

De watersportliefhebber zit hier op het juiste adres. Op de camping is een eigen jachthaven en jij bent zo op één van de Friese meren.

Waterpark Terkaple

Terkaple

In het Hartje van Friesland ligt dit luxe kleinschalige vakantiepark met vrijstaande accommodaties. Daarnaast beschikt elk huis over een eigen aanlegsteiger.

RCN de Potten

Offingawier

Dit vakantiepark is uitermate geschikt voor watersportliefhebbers. Op de camping is een jachthaven en zijn er verschillende boten te huur.

Vakantiepark De Kuilart

Koudum

Het vakantiepark is uitermate geschikt voor de watersportliefhebber. Prachtig gelegen in Friesland en met vele faciliteiten voor jong en oud.

Vakantieparken Friesland

Als u wilt verblijven op een vakantiepark in Friesland dan ben u bij Vakantieparken Nederland aan het goede adres. Friesland is een populaire vakantiebestemming in Nederland, omdat er echt van alles is te doen. Met een ruim aanbod aan vakantieparken zult u een heerlijke vakantie hebben te midden van de Friese meren. Het IJsselmeer, Sneekermeer, Slotermeer, Tjeukemeer en nog vele kleinere meren. De meeste meren zijn met elkaar verbonden waardoor u met een boot het prachtige Friesland vanaf het water kan ontdekken. De vakantieparken liggen meestal aan het water en het is mogelijk een bungalow te huren met een eigen aanlegsteiger bij vele vakantieparken. Landal Waterpark Sneekermeer is uitermate geschikt voor watersportliefhebbers. Heeft u geen boot, in Friesland zijn vele bootverhuurbedrijven waar u verschillende zeilboten, motorboten, sloeps kunt huren.

Gaat u met de kinderen op vakantie en wilt u dat zij zich niet vervelen? Dan moet u overnachten op een vakantiepark met een animatieteam, zwembad, speeltuin, sportvelden en een restaurant. Gaat u voor de rust, dan boekt u een toch een vrijstaande bungalow op een kleinschalig vakantiepark. Landal Waterpark Terherne is een kleinschalig vakantiepark met prachtige accommodaties en een beoordeling op Zoover van een 9,6!

Ook al is de laatste Elfstedentocht  jaren geleden, een bezoek aan de 11 Friese steden is altijd leuk. De bekendere steden zijn Leeuwarden en Sneek, meer pittoresk zijn Stavoren en Hindeloopen.

Ook voor wie erg van vissen houdt is Friesland de ideale provincie. Boek een vakantiepark waar zowel op als rondom het park gevist kan worden, water is er genoeg tenslotte!