Vakantieparken Nederland

Overnachten op een attractiepark

Overnacht op een attractiepark en je kunt gratis profiteren van alle faciliteiten en uiteraard de attracties! De kids zullen een fantastische tijd hebben. In de achtbaan, van de roddelbaan of van de glijbaan in het (subtropisch) zwembad. De vakantieparken liggen meestal direct naast het attractiepark. Verblijf in een bungalow, reserveer een campingplaats of overnacht in een hotel.

Attractiepark Slagharen

Gave en spectaculaire attracties vind je op Attractiepark Slagharen. Maak een vrije val of ga in de Thunder Loop, een spannende achtbaan waar u een looping in maakt. Ook het piratenschip (The Pirate), het reuzenrad en de monorail ontbreken niet op het attractiepark. Uiteraard zijn er nog veel meer attracties. Wat dacht je van het Waterpark Aqua Mexicana! Met wel 10 glijbanen, waarvan glijbanen langer dan 100 meter en meerdere binnen- en buitenattracties is het waterpark al een dagje uit.

Op het vakantiepark kan je overnachten in accommodaties tot 6 personen. Er zijn 9 verschillende accommodaties. Verblijven kan in de Comboy Cottage of in de Nevada Deluxe dat beschikt over een eigen jacuzzi. Ook kamperen is mogelijk op het vakantiepark, er zijn in totaal 229 campingplaatsen beschikbaar. Als gast van het vakantiepark mag je gratis gebruik maken van de attracties en het waterpark.

Attractiepark Slagharen

Duinrell

Op Duinrell kan je overnachten op het vakantiepark. Je mag als vakantiegast gratis gebruik maken van het attractiepark en het Tikibad. De kids zullen dan ook echt een onvergetelijke vakantie hebben. Van de splash afgaan in de kikkerbaan of in het schommelschip! En wie gaat er het meest hard van de roddelbaan af?

En heb je even genoeg van het attractiepark dan gaat u toch naar het Tikibad. Dit subtropisch zwemparadijs beschikt over maar liefst 11 aantal glijbanen en een golfslagbad! De snelste glijbanen zijn de Flits Blitz en de Trechter die snelheden halen tot maar lieft 70 kilometer per uur! In de moonlight en starfight ga je met een bootje door een donkere glijbaan, met scherpe bochten en steeds weer geweldige lichtflitsen.

Daarnaast is het gezellige centrum van Wassenaar op loopafstand van uw vakantieverblijf. In het dorp zijn gezellige restaurants, cafés en een heerlijke ijssalon. Ook de Wassenaarse Slag het strand is vlakbij, want Duinrell ligt namelijk vlak achter de duinen! Volg de prachtige route door de duinen en u eindigt bij het heerlijk brede zandstrand. Hier zijn tevens leuke strandtenten waar een hapje en een drankje kan worden genomen!Overnachten op een attractiepark, Duinrell

Vakantiepark Drouwenerzand

Attractiepark Drouwenerzand is een echt attractiepark voor gezinnen met kleinere kinderen. Er zijn bijna 30 verschillende attracties. Ga in het spookhuis, de Hunebed8baan of apenkooien in het indoorspeelparadijs. En wist u dat Attractiepark All Inn is? All Inn betekent inclusief gratis frites, snacks, dagsoep, vers fruit, koffie, thee, limonade en softijs. Als gast mag je zoveel eten en drinken als je wilt.

Je kan verblijven in een 6, 7 of 8 persoons vakantiehuis. Alle vakantiehuizen zijn verschillend, vrijstaand en variëren in prijs. Ook kan je er overnachten in het hotel op Attractiepark Drouwenerzand. Hier verblijf je in een 2 of 4 persoons themakamer. Reserveert je een hotelkamer dan is dit altijd inclusief ontbijt. In de zomer heerlijk kamperen in de buitenlucht met een attractiepark in de achtertuin, ook dat kan!

In de omgeving van het Attractiepark Drouwenerzand zijn mooie wandel- en fietsenroutes door de prachtige natuur. Maak een tocht langs de hunebedden, dorpjes en door de bossen.
Attractiepark Drouwenerzand