Vakantieparken Nederland

Overnachten op een attractiepark

U overnachten op een attractiepark en kunt gratis profiteren van alle faciliteiten en uiteraard de attracties! De kids zullen een fantastische tijd hebben. In de achtbaan, van de roddelbaan of van de glijbaan in het (subtropisch) zwembad. De vakantieparken liggen meestal direct naast het attractiepark. Verblijf in een bungalow, reserveer een campingplaats of overnacht in een hotel.

Attractiepark Slagharen

Gave en spectaculaire attracties vindt u op Attractiepark Slagharen. Maak een vrije val of ga in de Thunder Loop, een spannende achtbaan waar u een looping in maakt. Ook het piratenschip (The Pirate), het reuzenrad en de monorail ontbreken niet op het attractiepark. Uiteraard zijn er nog veel meer attracties. Wat dacht u van het Waterpark Aqua Mexicana geopend in 2015. Met wel 10 glijbanen, waarvan glijbanen langer dan 100 meter en meerdere binnen- en buitenattracties is het waterpark al een dagje uit.

Op het vakantiepark kunt u overnachten in accommodaties tot 6 personen. Er zijn 9 verschillende accommodaties. Zo kunt u o.a. verblijven in de Comboy Cottage of in de Nevada Deluxe dat beschikt over een eigen jacuzzi. Ook kamperen is mogelijk op het vakantiepark, er zijn in totaal 229 campingplaatsen beschikbaar. Als gast van het vakantiepark mag u gratis gebruik maken van de attracties en het waterpark.

Het attractiepark is geopend van 18 maart tot en met 30 oktober 2016.
Attractiepark Slagharen

Duinrell

Op Duinrell kunt u overnachten op het vakantiepark of de camping. U overnacht op het vakantiepark in een duingalow van 2 tot wel 7 personen. Of boek snel een eigen kampeerplaats op de camping van Duinrell!

U mag als vakantiegast gratis gebruik maken van het attractiepark en het Tikibad. De kids zullen dan ook echt een onvergetelijke vakantie hebben. Van de splash afgaan in de kikkerbaan of in het schommelschip! En wie gaat er het meest hard van de roddelbaan af?

En heeft u even genoeg van het attractiepark dan gaat u toch naar het Tikibad. Dit subtropisch zwemparadijs beschikt over maar liefst 11 aantal glijbanen en een golfslagbad! De snelste glijbanen zijn de Flits Blitz en de Trechter die snelheden halen tot maar lieft 70 kilometer per uur! In de moonlight en starfight ga je met een bootje door een donkere glijbaan, met scherpe bochten en steeds weer geweldige lichtflitsen.

Daarnaast is het gezellige centrum van Wassenaar op loopafstand van uw vakantieverblijf. In het dorp zijn gezellige restaurants, cafés en een heerlijke ijssalon. Ook de Wassenaarse Slag het strand is vlakbij, want Duinrell ligt namelijk vlak achter de duinen! Volg de prachtige route door de duinen en u eindigt bij het heerlijk brede zandstrand. Hier zijn tevens leuke strandtenten waar een hapje en een drankje kan worden genomen!

Het attractiepark is in 2016 geopend van 22 maart t/m 30 oktober! Het Tikibad is het gehele jaar door geopend.
Overnachten op een attractiepark, Duinrell

Walibi Holland

Gratis in de spectaculaire achtbaan als de Goliath (hoogste en snelste achtbaan van de BENELUX). Walibi Holland staat bekend om de spectaculaire achtbanen, naast de Goliath is er Platform 13, Robin Hood, Condor, Speed of Sound en de Lost Gravity. Zo gaat achtbaan Platform 13 in 2.8 seconden naar 90 kilometer per uur. Naast de achtbanen, zijn er ook vele andere attracties op het park. Zo kan er worden gezwewen in de Super Swing, vliegen in de Squad’s Stunt Flight of ontdek de 5D Experience.

Het vakantiepark van Walibi Holland heet Walibi Village. Hier kunt u overnachten in een 2, 4, 7 of 8 persoons vakantiehuisje. Op het vakantiepark kunt u elke ochtend genieten van verse broodjes. In de avond geen zin om te koken, ontbijten en dineren kan in het restaurant. Ook is er een binnenzwembad, heerlijk voor een frisse duik.

De omgeving van Walibi Holland is perfect te ontdekken met de fiets. Bij de receptie van Walibi Village kunt u fietsen huren, en laat u informeren naar de mooiste en beste fietsroutes in de omgeving.
Walibi Holland

Vakantiepark Drouwenerzand

Attractiepark Drouwenerzand is een echt attractiepark voor gezinnen met kleinere kinderen. Er zijn bijna 30 verschillende attracties. Ga in het spookhuis, de Hunebed8baan of apenkooien in het indoorspeelparadijs. En wist u dat Attractiepark All Inn is? All Inn betekent inclusief gratis frites, snacks, dagsoep, vers fruit, koffie, thee, limonade en softijs. Als gast mag je zoveel eten en drinken als je wilt.

U kunt verblijven in een 6, 7 of 8 persoons vakantiehuis. Alle vakantiehuizen zijn verschillend, vrijstaand en variëren in prijs. U kunt ook overnachten in het hotel op Attractiepark Drouwenerzand. Hier verblijft u in een 2 of 4 persoons themakamer. Reserveert u een hotelkamer dan is dit altijd inclusief ontbijt. In de zomer heerlijk kamperen in de buitenlucht met een attractiepark in de achtertuin, ook dat kan! Verblijft u 2 nachten of langer op de camping dan kunt u gratis gebruik maken van het All Inn attractiepark.

In de omgeving van het Attractiepark Drouwenerzand kunt u heerlijk wandelen en fietsen door de prachtige natuur. Maak een tocht langs de hunebedden, dorpjes en door de bossen.
Attractiepark Drouwenerzand