Vakantieparken Nederland

Geniet van een subtropisch zwemparadijs op een vakantiepark!

Subtropisch zwemparadijs

Van één van de waterglijbanen of in het golfslagbad dit zijn enkele kenmerken van een subtropisch zwemparadijs. De kinderen zullen op de vakantie zich daarom dan ook enorm vermaken. In het subtropisch zwemparadijs is het water heerlijk warm en zijn de temperaturen heerlijk. Daarnaast kunt u in een subtropisch zwemparadijs altijd relaxen. Geniet bijvoorbeeld van het bubbelbad, de sauna of de infraroodcabine.

Subtropisch zwemparadijs op vakantieparken

In Nederland hebben vele vakantieparken een subtropisch zwemparadijs. Als gast van het vakantiepark kan je hiervan gratis gebruik maken en zo vaak van de glijbaan of in het golfbad als je wilt. Center Parcs staat bekend om Aqua Mundo, een subtropisch zwemparadijs met tal van mogelijkheden. Acht van de negen Center Parcs vakantieparken beschikken over een Aqua Mundo. Andere vakantieparken ketens die beschikken over een subtropisch zwemparadijs zijn Landal en Roompot. En wat dacht u van het Tikibad van Duinrell en het subtropisch zwemparadijs in Walibi Holland.

Center Parcs Aqua Mundo

Center Parcs staat bekend op de subtropische zwemparadijzen, die Aqua Mundo worden genoemd. De temperatuur in Aqua Mundo is altijd 29 graden. Alle vakantieparken van Center Parcs beschikken daarnaast ook over een buitenzwembad. Bij de zwembad van het jaar verkiezing kwamen er vier Center Parcs Aqua Mundo bungalowparken naar voren. Als gast van Center Parcs mag u altijd gratis gebruik maken van het subtropisch zwemparadijs.

Center Parcs Het Heijderbos

U vindt de snelste wildwaterbaan van Center Parcs in Aqua Mundo Het Heijderbos. Bent u net door de bochten geschoten, dan volgt alweer het nieuwe avontuur. Zet de duikbril op en ontdek de onderwater wereld. In het koraalbad ziet u allerlei verschillende tropische vissen. En dan is er ook nog het golfslagbad waar je door de golven kan duiken of moet springen.
LP056355-1

 

Center Parcs Huttenheugte

Relax baantjes trekken in het 25 meter zwembad of raften van de wilwaterbaan. Van de spectaculaire waterglijbanen gaan de kids (minimaal 1.40 meter) zo vaak als willen. Alle kinderen kunnen daarnaast bij een verblijf op Center Parcs de Huttenheugte een gratis proefduik les volgen.
Aqua Mundo

 

Center Parcs De Eemhof

Een echte surfervaring opdoen? Op de golven van de Flow Rider kan je als surfbeginner ervaring opdoen onder begeleiding van een instructeur. Ook in de Aqua Mundo van De Eemhof kunt u in het golfslagbad of gewoon een baantje trekken. Dorst of honger van al dat zwemplezier dan gaat u toch gewoon naar Grabber Joe’s Languna Cafe.
EH049254-1

 

Center Parcs Het Meerdal

In Aqua Mundo het Meerdal is een waterglijbaan van 103 meter lang! U plonst na 103 meter beneden in het zwembad, erg gaaf! Ontspannen kunt u in de bubbelbaden of het kruidenbad. Met uw baby kunt u dagelijks 30 minuten babyzwemmen met een ervaren instructeur.
Subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo

 

Center Parcs Kempervennen

Op Center Parcs Kempervennen kan je net als op Center Parcs Heijderbos snorkelen, want achter glas zwemmen de mooiste tropische vissen. Ook is er een gave wilwaterbaan waar u langs exotische planten en bomen naar beneden gaat. In het subtropisch zwemparadijs kan je daarnaast genieten van de zonnebank en de sauna.
Snorkelen in Aqua Mundo

 

Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft twee bungalowparken waar u kunt genieten van een subtropisch zwemparadijs. De bungalowgasten van Landal Lommerberg en het Vennebos kunnen gratis gebruik maken van het subtropisch zwembad.

Landal Lommerbergen

Op Landal Lommerbergen kan je zowel binnen- als buiten subtropisch zwemmen. De kids rennen omhoog en gaan via de waterglijbaan omlaag en dat zo vaak als zij willen. Daarnaast is er een golfslagbad en een Kids Junglebad. In het Kids Junglebad kunnen de kleintjes spelen op de waterspeeltoestellen. Daarnaast ontspannen, dat kan natuurlijk ook. In de Exotic Garden kan je gebruik maken van de snelbruiners, infraroodcabines en de kruidenbaden.
Landal Lommerbergen subtropisch zwemparadijs

 

Landal Het Vennenbos

Door de sterrenhemel van de glijbaan, dat is echt spectaculair. De Crazy River is spannend en snel, deze waterglijbaan ga je dan ook zeker af. Kijken of je kan blijven staan in het golfslagbad en de allerkleinste gaan naar het Kids Junglebad. Landal Het Vennenbos heeft net als Landal Lommerbergen verschillende wellness faciliteiten waar u van kan genieten.
Landal Het Vennenbos

 

Tikibad Duinrell

Het Tikibad Duinrell is het bekendste subtropisch zwemparadijs van de BeNelux. Als gast van het bungalowpark of de camping mag dagelijks 2.5 uur gratis gebruik maken van het Tikibad. Dit subtropisch zwemparadijs beschikt over maar liefst 11 aantal glijbanen en een golfslagbad! De snelste glijbanen zijn de Flits Blitz en de Trechter die snelheden halen tot maar lieft 70 kilometer per uur! In de moonlight en starfight ga je met een bootje door een donkere glijbaan, met scherpe bochten en steeds weer geweldige lichtflitsen.
Tikibad Duinrell

 

Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen staat bekend op de vele attracties buiten. Maar u wist waarschijnlijk niet dat er ook een spectaculair subtropisch zwemparadijs ( Aqua Mexicana) is. Aqua Mexicana telt maar liefst 10 glijbanen. In totaal is er ruim 500 meter aan de waterglijbaan plezier. U zal een echt strandgevoel ervaren als u het zwembad in loopt. De bodem loopt namelijk heel geleidelijk af, perfect voor de kinderen. Kom overnachten en geniet van de glijbanen en natuurlijk ook het attractiepark.
slagharen Aqua Mexicana