Vakantieparken Nederland

Wielrennen vakantie Nederland

Nederland is een prachtig land waar je een prachtige wielren vakantie kan hebben. Wij hebben drie parcours op een rij gezet, waar jij kan overnachten op een mooi vakantiepark met vrijstaande accommodaties. 

Amstel Gold Race (150 km)

Zelf een weekend lang fietsen en ploeteren op de plekken waar een heroïsche Matthieu van Poel in 2019 een fenomenale comeback maakte in de Limburgse heuvels? Boek dan deze accommodatie om jouw eigen versie van de Amstel Gold Race te rijden! Draaien, keren en vooral on-Nederlands veel klimwerk kenmerken deze tocht. Om al die hoogtemeters een beetje goed te verteren zijn er onderweg gelukkig voldoende gezellige tentjes voor een punt Limburgse vlaai en aan het einde wacht er vast en zeker een grote kroes Limburgs bier.

Een perfect vakantiepark om dan te verblijven is Landal Kasteeldomein de Cauberg. Het vakantiepark ligt op Nederlands bekendste berg: De Cauberg. De fietsen kunnen bij de accommodaties worden geplaatst en je kan er wel vrijstaande villa’s huren tot wel 10 personen. Daarnaast ben je zo in het gezellig Valkenburg waar je na een lange dag fietsen kan genieten in de vele restaurants.

Joop Zoetemelk Classic (115 km)

Dat een route zonder al te veel hoogtemeters niet saai hoeft te zijn bewijst deze tocht dwars door het Groene Hart. Door prachtige polders, schilderachtige dorpjes en langs stralende vaarten en plassen fiets je door het gebied waar Joop zijn trainingsrondjes reed als jong ventje bij Swift in Leiden. Dit vakantiepark ligt pal naast de route, dus je kan je helemaal het snot voor de neus rijden om daarna direct verdiend met je beentjes omhoog op de bank te gaan liggen.

Borreti classico (115 km)

De Borreti Classico is één van de populairste jaarlijkse toertochten van Nederland. De 115 km lange route voert je door de mooiste plekjes van de Hoge Veluwe. Voel de kuiten branden op de Posbank en ga diep in het rood op de Italiaanseweg, wat ons betreft het mooiste klinkerpaadje van Gelderland. Deze bijzonder mooie tocht in het midden van het land moet je echt absoluut een keer gedaan hebben!

Overnachten kan bij meerdere vakantieparken die langs deze route zijn gelegen: