Vakantieparken Nederland

Vrijstaande vakantiehuizen

Toch liever een vrijstaand vakantiehuis? Hieronder hebben wij de aanbieders geselecteerd met de mooiste en meeste unieke locaties. Van luxe tot de meeste eenvoudige vakantiehuizen en dat voor elk reisgezelschap!

Belvilla

Door heel Nederland heen, heeft Belvilla ruim 2.600 verschillende vakantiehuizen. In de Drentse natuur, Limburgse heuvels of de Waddeneilanden, op elk plekje in Nederland kan jij een vakantiehuis huren. Daarnaast heeft Belvilla ook een groot aanbod van vakantiehuizen in Duitsland, België en Frankrijk. Er is een ruime keuze in alle landen voor vakantiehuizen waar jij heel veel privacy hebt.

Boek hier je vakantiehuis

Natuurhuisje

Een huisje midden in de natuur, die ga je zeker weten vinden op Natuurhuisje.nl. Hier ontsnap je aan de dagelijkse drukte en kom je even helemaal tot rust. Want wie houdt van de natuur gaat zeker weten bij onze partner een vakantiehuisje zoeken wat past bij de wensen en behoefte. Of je nu een vakantiehuis wil met zwembad of juist een blokhut op de Veluwe het is allemaal mogelijk!

Boek hier je vakantiehuis

Heerlijke Huisjes

Net als bij de bovenstaande aanbieders van vakantiehuizen, kan je ook bij heerlijkehuisjes.nl terecht. Er zijn maar liefst ruim 2.700 vakantiehuizen die je kan boeken op deze website. Of je nu met een groot reisgezelschap op vakantie wil of juist even lekker met zijn tweeën, een vakantieadres ga je hier zeker weten vinden.

Boek hier je vakantiehuis