Vakantieparken Nederland

Vakantiepark Zuid-Limburg

Het zuiden van Limburg kenmerkt zich door het heuvelachtige landschap en de prachtige natuur. Hier maak je prachtige wandel- en fietstochten door de bossen over heuvels en langs leuke riviertjes. De sportieve vakantiegast beklimt de Cauberg, waar één keer per jaar de Amstel Gold Race wordt gehouden voor de profwielrenners. Breng ook een bezoek aan het gezellige Valkenburg en de stad Maastricht. Daarnaast is een uitstapje naar Duitsland als België vanuit Zuid-Limburg zo gemaakt. Kortom een vakantiepark in Zuid-Limburg is een plek waar je eigenlijk nooit meer weg wil.

Landal vakantieparken in Zuid-Limburg

In totaal zijn er vier Landal vakantieparken in Zuid-Limburg. De meeste bekende is Landal Hoog Vaals dat prachtig is gelegen in het Limburgse Heuvellandschap. Het vakantiepark is autovrij en dat maakt het ideaal voor een gezinsvakantie. Voor de kids is er een indoorspeelparadijs en de volwassenen kunnen genieten van de wellness faciliteiten op het park. Ook kan er worden gezwommen in het binnenzwembad met waterglijbaan.

De andere drie vakantieparken van Landal in Zuid-Limburg zijn:

Vakantiepark Valkenburg

Wil je in de buurt van het zeer bekende dorp Valkenburg overnachten, dan doe je dat bij TopParken Résidence Valkenburg. Zit je hier op het terras van het restaurant dan geniet je van het heerlijke uitzicht op het zwembad en de Limburgse heuvels. Thermae 2000 is om de hoek voor een ontspannend dagje wellness. De jaarlijkse wielerwedstrijd ‘Amstel Gold Race’ gaat elk jaar voorbij het vakantiepark. Dit vakantiepark heeft meerdere type accommodaties waar jij kan verblijven.

Vakantiepark Zuid Limburg: TopParken