Vakantieparken Nederland

Geniet van een subtropisch zwemparadijs op een vakantiepark!

Vakantiepark met subtropisch zwembad

Van één van de waterglijbanen of in het golfslagbad dit zijn enkele kenmerken van vakantiepark met subtropisch zwembad. De kinderen zullen op de vakantie zich daarom dan ook enorm vermaken. In het subtropisch zwemparadijs is het water warm en zijn de temperaturen heerlijk. Daarnaast kan je in een subtropisch zwemparadijs altijd relaxen. Geniet bijvoorbeeld van het bubbelbad, de sauna of de infraroodcabine.

Center Parcs Het Heijderbos

Je vind de snelste wildwaterbaan van Center Parcs in Aqua Mundo Het Heijderbos. Ben je net door de bochten geschoten, dan volgt alweer het nieuwe avontuur. Zet de duikbril op en ontdek de onderwater wereld. In het koraalbad zie je allerlei verschillende tropische vissen. En dan is er ook nog het golfslagbad waar je door de golven kan duiken of moet springen.
LP056355-1

Center Parcs Huttenheugte

Relax baantjes trekken in het 25 meter zwembad of raften van de wilwaterbaan. Van de spectaculaire waterglijbanen gaan de kids (minimaal 1.40 meter) zo vaak als willen. Alle kinderen kunnen daarnaast bij een verblijf op Center Parcs de Huttenheugte een gratis proefduik les volgen.
Aqua Mundo

Center Parcs Kempervennen

Op Center Parcs Kempervennen kan je net als op Center Parcs Heijderbos snorkelen, want achter glas zwemmen de mooiste tropische vissen. Ook is er een gave wilwaterbaan waar u langs exotische planten en bomen naar beneden gaat. In het subtropisch zwemparadijs kan je daarnaast genieten van de zonnebank en de sauna.
Snorkelen in Aqua Mundo

Landal Lommerbergen

Op Landal Lommerbergen kan je zowel binnen- als buiten subtropisch zwemmen. De kids rennen omhoog en gaan via de waterglijbaan omlaag en dat zo vaak als zij willen. Daarnaast is er een golfslagbad en een Kids Junglebad. In het Kids Junglebad kunnen de kleintjes spelen op de waterspeeltoestellen. Daarnaast ontspannen, dat kan natuurlijk ook. In de Exotic Garden kan je gebruik maken van de snelbruiners, infraroodcabines en de kruidenbaden.
Landal Lommerbergen subtropisch zwemparadijs

Landal Het Vennenbos

Door de sterrenhemel van de glijbaan, dat is echt spectaculair. De Crazy River is spannend en snel, deze waterglijbaan ga je dan ook zeker af. Kijken of je kan blijven staan in het golfslagbad en de allerkleinste gaan naar het Kids Junglebad. Landal Het Vennenbos heeft net als Landal Lommerbergen verschillende wellness faciliteiten waar je van kan genieten.
Landal Het Vennenbos

Tikibad Duinrell

Het Tikibad Duinrell is het bekendste subtropisch zwemparadijs van de BeNelux. Als gast van het bungalowpark of de camping mag dagelijks 2.5 uur gratis gebruik maken van het Tikibad. Dit subtropisch zwemparadijs beschikt over maar liefst 16 aantal glijbanen en een golfslagbad! De snelste glijbanen zijn de Flits Blitz en de Trechter die snelheden halen tot maar lieft 70 kilometer per uur! In de moonlight en starfight ga je met een bootje door een donkere glijbaan, met scherpe bochten en steeds weer geweldige lichtflitsen.

Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen staat bekend op de vele attracties buiten. Maar je wist waarschijnlijk niet dat er ook een spectaculair subtropisch zwemparadijs ( Aqua Mexicana) is. Aqua Mexicana telt maar liefst 10 glijbanen. In totaal is er ruim 500 meter aan de waterglijbaan plezier. Je zal een echt strandgevoel ervaren als u het zwembad in loopt. De bodem loopt namelijk heel geleidelijk af, perfect voor de kinderen. Kom overnachten en geniet van de glijbanen en natuurlijk ook het attractiepark.
slagharen Aqua Mexicana