Vakantieparken Nederland

Vakantiepark in Zuid-Holland

Op zoek naar een vakantiepark in Zuid-Holland? Dan ben je hier op het juiste adres. De meeste vakantieparken in Zuid-Holland zijn gelegen dichtbij het strand en de zee. Bekende badplaatsen in de provincie Zuid-Holland zijn Noordwijk, Ouddorp, Scheveningen en Hoek van Holland. Verder zijn de duingebieden prachtig om door heen te fietsen of te wandelen. Zo kan je van Scheveningen een fietstocht maken tot Noordwijk en als je wil nog verder. Dit is een aanrader en kan in elk jaargetij.

Zuid-Holland is een veelzijdige provincie en dat betekent dat er ook veel vakantieparken op prachtige plekken wat meer landinwaarts zijn. Zo heb je op het platteland onder andere Summio Vakantiepark Zeedijk. Op dit kleinschalige vakantiepark staan 77 vrijstaande bungalows met zicht op de polder. Verder is er in de provincie natuurlijk heel veel te doen. Voor een dagje stad ga je naar Rotterdam, Den Haag, Delft of Leiden. In de studentenstad Leiden heb je tevens een zeer breed aanbod van verschillende musea. Ook het Groene Hart is een prachtige bestemming, hier is Landal De Reeuwijkse Plassen gelegen. Vanaf hier kan je het Groene Hart ontdekken en de Reeuwijkse Plassen. Elke watersportliefhebber kan hier zijn of haar geluk op!

Vakantiepark in Zuid-Holland, gemeente Ouddorp

De meeste vakantieparken in Zuid-Holland zijn gelegen in de buurt van de kust. In de gezellige badplaats Ouddorp zijn meerdere vakantieparken op loopafstand van het strand. De vakantieparken zijn geschikt voor verschillende reisgezelschappen. Want of je nu met zijn tweeën komt, met een groot gezin of juist een groep het kan op onderstaande vakantieparken in Ouddorp:

Vakantiepark in Zuid-Holland, Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Vakantieparken Zuid-Holland in Noordwijk

Noordwijk is misschien wel de meest bekende badplaats van Nederland. Flaneren over de boulevard, dineren in één van de strandpaviljoens en natuurlijk de heerlijk brede en verschillende zandstranden die de gemeente rijk is. De meeste vakantieparken zijn gelegen op 4 kilometer van de Noordwijk Boulevard en ideaal voor uitstapjes naar het strand (15 minuten lopen), steden, Keukenhof en verschillende musea als Corpus en Naturalis.

EuroParcs heeft twee vakantieparken in Noordwijk, namelijk Parc Du Soleil en Noordwijkse Duinen. Beide beschikken tevens over een zwembad. Overnachten kan je in een bungalow, chalet of op een kampeerplaats.

Vakantieparken Zuid-Holland in of vlakbij Den Haag

Een echt familievakantiepark is Vakantiepark Kijkduin. Het vakantiepark ligt direct achter de duinen en is op slechts 5 minuten lopen van het strand en de zee. In 15 minuten ben je ook in Scheveningen of in hartje Den Haag met de fiets. Dagje op het vakantiepark? Er is onder andere een binnenzwembad, verschillende speel- en sportfaciliteiten en natuurlijk kan je er de dag afsluiten in het restaurant.

Op Vakantiepark Duinrell verblijf je in een duingalow of luxe glaming tent in Wassenaar en op 15 minuten van het centrum van Den Haag met de auto. Het vakantiepark van Duinrell ligt direct gelegen achter de duinen. Het strand en de zee zijn dan ook goed te bereiken met de fiets, auto of wandelend. Overnacht je op het vakantiepark dan mag je als gast gratis gebruik maken van het attractiepark en het Tikibad. Het Tikibad is het grootste subtropisch zwemparadijs van de BeNeLux. Het centrum van Wassenaar is daarnaast op loopafstand en hier vind je vele gezellige terrassen en restaurants.

Hoeveel vakantiepark zijn er aan de kust in Zuid-Holland?

Er zijn 26 vakantieparken in Zuid-Holland aan de kust gelegen.

Zijn er kleinschalige vakantieparken in Zuid-Holland?

Er zijn meerdere kleinschalige vakantieparken in Zuid-Holland. Voorbeelden zijn Park Zeedijk en Bungalowparck Tulp & Zee.

Zijn er vakantieparken voor de kinderen in Zuid-Holland?

De meeste vakantieparken in Zuid-Holland hebben genoeg vermaak voor de kinderen.