Vakantieparken Nederland

Vakantiepark in Noordwijk

Misschien wel de meeste bekende badplaats van Nederland is Noordwijk. Zoek jij een vakantiepark in Noordwijk dan zit je hier goed. Noordwijk staat natuurlijk bekend om de uitgestrekte boulevard, het brede zandstrand en de vele strandpaviljoens. De vakantieparken in Noordwijk liggen een paar kilometer van het centrum maar zijn gelegen bij een prachtig duingebied. Hier kan je uiteraard heerlijk wandelen en fietsen. Daarnaast ligt hier ook een heerlijk breed rustig zandstrand. Een vakantiepark in Noordwijk is natuurlijk ook de ideale uitvalsbasis naar steden als Haarlem, Leiden, Den Haag en de hoofdstad Amsterdam. Daarnaast heb je van maart tot en met mei de prachtige bloemenvelden die je kan bewonderen. De Keukenhof is tenslotte om de hoek!

EuroParcs Vakantiepark in Noordwijk

EuroParcs heeft twee vakantieparken in Noordwijk. EuroParcs du Soleil ligt op 10 minuten fietsen van het strand en op 5 kilometer van de Noordwijkse boulevard. Op het vakantiepark is veel te doen! Een duik in het binnenzwembad, eten op het terras of naar één van de speeltuinen. Verder mogen gasten van Parc Du Soleil gratis gebruik maken van het buitenzwembad van het andere Europarcs vakantiepark in Noordwijk. EuroParcs Noordwijkse Duinen is op 2,4 kilometer en is het tweede Europarcs vakantiepark in Noordwijk. Naast het buitenzwembad zijn er veel faciliteiten voor alle leeftijden.
Vakantiepark in Noordwijk, Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Molecaten Noordduinen is net niet gelegen in Noordwijk, maar wel dichtbij in Katwijk. Vanaf Molecaten Noordduinen ben je zo in de bekende badplaats met de auto of fiets. Het vakantiepark heeft zowel een binnen- en buitenzwembad. Verder is er een supermarkt en kan je dineren in het restaurant. Dit echte familiepark heeft verder een speeltuin en in het hoogseizoen is er animatie. Reserveer hier je Duinvilla, Mobile Home of campingplek.

In Noordwijkerhout naast Noordwijk ligt Duinresort Dunimar, alle bungalows op dit vakantiepark zijn vrijstaand. En kom je in het bollenseizoen dan kijk je uit over de prachtige bloemenvelden. Een mooie fietstocht is vanaf Duinresort Dunimar naar Noordwijk. Dat is namelijk de combinatie van natuur, de zee en het gezellige Noordwijk met de boulevard en strandpaviljoens en restaurants.

Wat is een kindvriendelijk vakantiepark in Noordwijk?

Europarcs Parc Du Soleil is een zeer kindvriendelijk vakantiepark. Er kan namelijk worden gezwommen, gespeeld en er is een sportveld.

▶️ Wat is er te doen in Noordwijk?

Naast het strand kan je er ook naar het Space Expo museum, winkelen, fietsen door het duingebied of bowlen. Veel restaurants zijn gelegen aan de Noordwijkse boulevard.

Welke stranden zijn er in Noordwijk?

Noordwijk heeft meerdere stranden. Hou je van drukte dan ga je naar het strand aan de Noordwijkse boulevard. Zoek je een rustig strand dan is dat er ook bij Langevelderslag.

Welke steden zijn er in de buurt van Noordwijk?

In de buurt van Noordwijk zijn meerdere steden die je makkelijk kan bereiken. Vanuit Noordwijk is de gezellige studentenstad op slechts 15 minuten rijden. Ga je richting het noorden, dan moet je zeker een bezoek brengen aan de stad Haarlem. Met de vele hofjes, terrassen en winkels is dit een zeer gezellige stad. Ook Amsterdam en Den Haag ben je in ongeveer 35 minuten met de auto.