Vakantieparken Nederland

Vakantiepark Friese Meren

Vakantiepark Friese Meren? Dat is weg van alle drukte en heerlijk op het water in deze waterrijke omgeving. We verwijzen met de Friese Meren naar een gebied in het zuidwesten en het midden van Friesland, waar veel meren met elkaar zijn verbonden door sloten en kanalen. Voor waterliefhebbers is dit dè ideale bestemming. Denk aan zeilen, kitesurfen, zwemmen, varen of kajakken; er is voor iedereen wat te beleven. Mocht je je liever aan land bevinden, hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt natuurlijk terecht in de mooie Friese dorpen en steden of de prachtige landschappen ontdekken door middel van de uitgebreide wandel- en fietsroutes. Keuze is er dus genoeg. Geniet van je verblijf en ontdek de vele mogelijkheden van Friesland!

Vakantiepark Friese Meren, Waterpark Sneekermeer

Landal Waterpark Sneekermeer is omringd door water. Het park is gelegen aan het Sneekermeer, en is dus ideaal voor watersporters. Na een dag varen of zeilen op het Friese Meer, leg je de boot aan bij je woning en kan je heerlijk ontspannen op je terras. Voor zowel jong als oud worden zijn er veel activiteiten. Vismogelijkheden, een outdoorspeeltuin en je kan in de omgeving uiteraard verschillende boten huren. Bovendien zijn er veel dingen te beleven in de omgeving. Je gaat je zeker vermaken in de stad Sneek, met prachtige bezienswaardigheden zoals de historische binnenstad. Op korte afstand bevindt zich de plaats Terherne, waar je heerlijk kunt uiteten.Waterpark Sneekermeer, vakantiepark Friese meren

Recreatiepark Tusken de Marren

Dit vakantiepark wordt als fantastisch beoordeeld! Dus je weet zeker dat je hier een prettige vakantie zal beleven. Met een prachtige groene en waterrijke omgeving, mooie huisjes met alles erop en eraan beleef je een heerlijk verblijf. Voor de vakantiegangers met een eigen boot: elke accommodatie beschikt over een eigen aanlegsteiger! Ideaal voor de waterliefhebber dus. Heb je geen eigen boot, dan kun je er eentje huren. Vanaf het park ben je zo op het prachtige Sneekermeer, waar je geniet van de prachtige Friese Meren en een bezoekje kan nemen aan de Friese stad Sneek voor een kopje koffie of een lekkere lunch. Of maak een tocht op één van de andere Friese meren, zodat je andere Friese steden en landschappen kan bekijken. Kortom, dit park is een echte aanrader!

Tusken de Marren

Bekijk hier nog meer vakantieparken aan de Friese Meren:

Waarom kiezen voor Friesland?

Ten eerste zijn de Friese Meren perfect voor liefhebbers van watersport, zoals al eerder benadrukt te hebben. Door de talloze mogelijkheden van activiteiten, verveel je je nooit. Aan de andere kant, kun je ook bij de Friese Meren terecht als je toe bent aan ontspanning zonder water. Wandelen, fietsen of lekker languit op je eigen terras aan het water liggen, je kan doen waar jij behoefte aan hebt. Daarnaast kun je de dichtbij liggende dorpen en steden bezoeken. Je kan bijvoorbeeld heerlijk eten en winkelen in de omgeving, als je een dagje op stap zou willen.

Ten tweede zijn de Friese Meren gemakkelijk te bereiken. Door te verblijven in eigen land, hoef je niet ver te reizen om toch heerlijk tot rust te kunnen komen. Je bespaart hiermee niet alleen op reistijd, maar ook op reiskosten. Dubbel voordeel dus!

Tot slot kun je zelf beslissen in hoeveel luxe je jou verblijf door zou willen brengen. Wil je graag een villa met sauna, of is een gezellige chalet jouw match? Keuzemogelijkheden zijn er genoeg, waardoor je je eigen vakantie zoveel mogelijk naar je eigen wensen kunt plannen.Vakantiehuizen aan het water

 

Zijn er vakantieparken in Friesland met huizen aan het water?

De meeste vakantieparken in Friesland hebben een groot aanbod van vakantiehuizen aan het water.

Zijn er luxe vakantieparken in Friesland aan het water?

In Friesland zijn Landal Sneekermeer, Beach Resort Makkum en Friese Meren villa’s luxe vakantieparken.

Welke vakantieparken zijn geschikt voor met de kinderen?

Eigenlijk is elk vakantiepark in Friesland leuk om met de kinderen naar toe te gaan. Al heb je natuurlijk vakantieparken die veel en juist minder faciliteiten hebben.