Vakantieparken Nederland

Vakantiehuis Drenthe

Vakantiehuis Drenthe

Vakantiehuis Drenthe? Deze mooie en rustige provincie met heel veel natuur moet je natuurlijk een keer bezoeken. En, omdat dat niet in één dag kan wil je er natuurlijk overnachten. In Drenthe heb je een hoop verschillende vakantiehuizen waarvan er een groot aantal staan op vakantie- en bungalowparken.

Nationale natuurparken bij vakantiehuis Drenthe

1. Nationaal Park Dwingelderveld
Het meest bekende natuurpark van Drenthe is Nationaal Park Dwingelderveld. Er zijn wandelroutes met verschillende afstanden voor zowel gevorderden als beginners. In dit gebied leven schapenkuddes die ervoor zorgen dat de heide goed blijft.

2. De Drentsche Aa
In dit gebied zijn maar liefst 21 dorpen & steden. Je kan er veel wandelen en fietsen en ontdekt er de prachtige natuur die Drenthe rijk is.

3. Nationaal Park Drents-Friese Wold
Dit park is gelegen op de grens van Friesland en Drenthe. Nationaal Park Drents-Friese Wold is één van de grootste natuurgebieden van ons land. Een plek waar jij heide, moeras, vennetjes en zandverstuivingen tegenkomt. Hou je van wandelen dan komt dat hier helemaal goed, want er is meer dan 130 kilometer wandelroute uitgezet.

Vakantiehuis Drenthe bij Landal

Op Vakantiepark Het Land van Bartje staan 400 vrijstaande accommodaties. Fietsen in de omgeving, naar het zwembad, out- en indoorfaciliteiten en heerlijk uiteten dat kan hier allemaal. Dit vakantiepark is geschikt voor gezinnen, maar wil je er even met zijn tweeën tussenuit dan zijn er ook een aantal fijne vakantiehuizen.

6-Persoonshoevewoning
Dit vakantiehuis heeft onder andere een sauna en zonnebank, ideaal voor als je even helemaal tot rust wil komen. In de tuin heb je veel ruimte perfect voor een barbecue op het terras in de ruime tuin. Verder zijn er twee badkamers en is het huisje voorzien van alles wat jij nodig hebt tijdens een vakantie. Reserveer hier de 6-persoonshoevewoning.
Land van Bartje, vakantiehuis Drenthe

Vakantiehuis Drenthe op Attractiepark

Bij Vakantiepark Drouwenerzand slaap jij wel in een heel bijzonder vakantiehuis, namelijk de boomhut. De boomhut is modern ingericht en heeft een hele gave ligging! Veel unieker op vakantie in Drenthe dan dit is haast niet mogelijk. Daarnaast kan je als gast gratis gebruik maken van het bijbehorende attractiepark. Van het spookhuis tot verschillende achtbanen er dat zijn slechts een aantal attracties. Daarnaast als je een weekend of langer boekt krijg je op het vakantiepark ook nog eens gratis: fruit, verse belegde broodjes, snack, ijs, verse dag soepen, koffie, thee en limonade.

Vakantiehuisje Drenthe op vakantiepark

Hunebedden, natuurparken bezoeken, wandelen, een fietstocht maken langs prachtige dorpen, je startpunt naar een vakantiehuis in Drenthe begint hier. Bekijk hier alle vakantieparken in Drenthe en boek nu je vakantiehuisje!

Zijn er vrijstaande vakantiehuizen in Drenthe op vakantieparken?

Alle vakantieparken In Drenthe op onze website hebben vrijstaande vakantiehuizen. Een voorbeeld hiervan is Landal Het Land van Bartje met maar liefst 400 vrijstaande vakantiehuizen.

Wat kan je allemaal doen in Drenthe?

Drenthe heeft een prachtige natuur en uiteraard staat de provincie bekend om de Hunebedden. In Drenthe kan je verder prachtige wandel- en fietstochten maken. Een dagje shoppen kan in Assen of Emmen. Ben je met de kinderen dan kan je een bezoek brengen aan Wildlands Emmen.

▶️ Zijn er kleinschalige vakantieparken in Drenthe waar je in een vakantiehuis kan verblijven?

Er zeer meerdere kleinschalige vakantieparken waar jij in een fijn vakantiehuis kan verblijven. Daarbij liggen de meeste vakantiehuizen ook nog eens in de natuur. Een voorbeeld hiervan is Bungalowpark Het Hart van Drenthe.