Vakantieparken Nederland

Aan zee

Vakantiehuis aan zee

Voor het echte strandgevoel boek jij natuurlijk een vakantiehuis aan zee. Heerlijk een weekend, midweek of de zomervakantie genieten van het strand, de duinen en de zee. In Nederland zijn er op vakantieparken veel verschillende type vakantiehuizen. Van comfort tot zeer moderne accommodaties. Zo kan je bij Roompot Kustpark Texel in de Koog een villa met rieten dak huren tot een chalet.

Vakantiehuis aan zee Noord-Holland

Roompot heeft in Noord-Holland vakantiehuizen op het strand! Boek daarom je verblijf bij Roompot Strandhuisjes Julianadorp. Je kan ook een vakantiehuis aan zee boeken bij Landal Greenparks op de Waddeneilanden, altijd dicht bij de zee. Daarnaast zijn er nog veel meer andere vakantieparken waar jij uit kan kiezen.

vakantiehuis aan zee

Roompot Bloemendaal
In de bekende badplaats Bloemendaal aan zee ligt dit luxe vakantiepark. Het vakantiepark is slechts 100 meter van het strand waar jij heerlijk op een ligbedje ploft tijdens je welverdiende zomervakantie. Ook zijn er meerdere gave beachclubs en strandpaviljoens waar je terecht kan voor een hapje en drankje. En ook in de andere maanden is het genieten op het strand, want heerlijk uitwaaien op de boulevard heeft toch ook iets! Boek daarom nu je verblijf in een 4 of 6 persoons Sea House.

Bekijk hier de rest van het aanbod van vakantiehuizen aan zee in Noord-Holland.

Vakantiehuis aan zee Zuid-Holland

Net als in Noord-Holland liggen ook veel vakantiehuizen op vakantieparken in Zuid-Holland dichtbij zee. In de zomer kunnen dan mooi de kinderen de schep meenemen en zandkastelen bouwen, jij kan heerlijk genieten van de zon.

RCN Toppershoedje
Dit vakantiepark ligt bijna letterlijk op het strand in de gezellige badplaats Ouddorp. Één keer struikelen vanaf je vakantiehuis en je bent al op het strand. Op het park zelf is genoeg te doen voor iedereen. De kids vermaken zich op het fossielenveld en gaan van de glijbaan in één van de speeltuinen. In de avond kan je er heerlijk dineren bij het gezellige restaurant. Wil je er op de fiets op uit, maar deze niet mee. Geen probleem, bij de receptie van het vakantiepark kan je fietsen huren en de mooie omgeving ontdekken.

Vakantiehuis aan zee, RCN Toppershoedje

Een mooie plek in Zuid-Holland om een vakantiehuis te huren is natuurlijk Noordwijk! De bekende Noordwijk boulevard heeft brede zandstranden, een prachtig duingebied waar je heerlijk kan wandelen en fietsen en natuurlijk is er een breed aanbod van strandpaviljoens.

Het totale aanbod van vakantieparken in Noordwijk is groot, daarnaast is Katwijk een goed alternatief want dit ligt naast Noordwijk.

Vakantiehuis aan zee in Zeeland

Bijna elk vakantiehuis in Zeeland is wel vlakbij de zee! Er zijn een aantal vakantieparken die al jaren zeer populair zijn:

Of overnacht op een vakantiepark van Dormio: Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. De woningen zijn gebouwd in Zeeuwse Stijl en de zee en het strand zijn op loopafstand.
Vakantiehuis aan zee bij Landal Resort Nieuwvliet Bad

 

Welk vakantiehuizen aan zee zijn geschikt om met kinderen heen te gaan?

Dit zijn er uiteraard meerdere. Maar vakantiehuizen die zijn gelegen op een vakantie- of bungalowpark zijn ideaal, omdat je hier ook gebruik kan maken van de faciliteiten.

▶️ Zijn er vakantiehuizen aan zee voor groepen?

Er zijn veel vakantiehuizen voor groepen. Roompot Noordzee Residence Cadzand Bad heeft meerdere groepsaccommodaties voor verschillende groepen gasten.