Vakantieparken Nederland

De Kids gaan zich hier echt helemaal nooit vervelen!

Tips: Vakantieparken met activiteiten- en/of animatie

Op een vakantie waar heel veel activiteiten worden georganiseerd of zelfs attracties zijn? Wij hebben een aantal vakantieparken op een rijtje gezet waar de enthousiaste animatieteams  aanwezig zijn en de leukste programma’s maken. Of bezoek een vakantiepark met hele gave attracties. Kortom vijf vakantieadressen ideaal voor met de kids. 

Sprookjescamping, Overijssel

Er was eens een magische 5 sterren plek… Een prachtige plek waar Sprookjesfiguren rondlopen, springen en dansen. ‘Het mooiste plekje!’, zegt Hannah de heldhaftige. Waar kinderen vrijuit kunnen spelen en waar je zelfs kunt slapen. Waar dit plekje is? Dit is op de Sprookjescamping in Rheeze, Overijssel! Hier kunnen kinderen, van 0 tot en met 10 jaar, samen met hun ouder(s), grootouders of met de hele familie, geweldig kamperen! Dit kan op een ruime kampeerplek of in een prachtige accommodatie. Wat nog het allermooiste is? Dat er elke dag, zelfs in het laagseizoen, animatie en een Sprookjesachtige theatershow is! De camping is geopend van april t/m eind oktober.

Boek nu je vakantie op de Sprookjescamping

Drouwenerzand, Drenthe

Op vakantiepark Drouwenerzand verblijf je in een boomhut, lodge, bungalow, of kom je kamperen. Maar het grootste voordeel is dat bijna alle overnachtingsmogelijkheden jullie gratis toegang bieden tot het attractiepark met de achtbaan, piratenboot, Freak Out, het spookhuis of één van de vele andere attracties. Daarnaast is op het attractiepark het eten & drinken inclusief. Dus geniet van vers fruit, broodjes, frites, snacks, dagsoep, koffie, thee, limonade en softijs! Kortom een fantastische plek voor een heerlijke vakantie.

Je all-inn verblijf boek je hier!

Kampeerdorp De Zandstuve, Overijssel

Wat is er toch veel recreatie & animatie op Kampeerdorp de Zandstuve. In het voor- hoog- en naseizoen is er een wisselend programma voor de kids. En je leert tijdens de vakantie de ”Stuufbewoners” kennen die wonen op De Zandstuve. En ook aan faciliteiten geen enkel gebrek tijdens je vakantie. Zo kan je naar het binnen- en buitenzwembad of wat dacht je van indoor Speelkasteel. Geen zin om te koken ook dat is geen probleem, want natuurlijk is er een Take Away of ga lekker uiteten in het restaurant.

Check hier alles over De Zandstuve

Beerze Bulten, Overijssel

Wij weten het zeker op dit 5-sterren vakantiepark ga jij je geen moment vervelen! Professionele animatie vind je hier tijdens een vakantie. Want zo zijn er musicals in het theater en worden er sport & spelactiviteiten georganiseerd. De kinderen ontdekken natuurlijk ook het Giga Konijnhol oftewel een hele gave indoorspeeltuin. En natuurlijk is er een zwemparadijs met binnen- en buitenzwembaden. En ook de ouders gaan zich geen moment vervelen, want zo kan je helemaal relaxen in de Spa&Wellness. Uiteten kan in één van de horecagelegenheden op het vakantiepark.

Bekijk hier alle accommodaties of kom kamperen

PonyParkCity, Overijssel

Ben je helemaal gek van pony’s dan moet je natuurlijk naar PonyParkCity dat geheel in Western stijl is gebouwd. Op het vakantiepark zijn meer dan 300 pony’s die jij kan verzorgen of op kan ponyrijden. Daarnaast zijn er nog heel veel activiteiten die de hele dag door gaan. Zo ontmoet jij Lucky Luke of ga op de Rodeo Stier. Maar ook kan je heerlijk afkoelen in het binnenzwembad of je kan naar Sunset Beach waar je kan zonnen en zwemmen in een recreatiemeer. Lekker eten doe je in het Mexicaanse restaurant of eet een grote steak in de Saloon.

Een vakantie boeken bij PonyParkCity doe je hier!