Vakantieparken Nederland

Tiny House huren in Nederland

Tiny House huren in Nederland? In Nederland zijn er nog niet heel lang Tiny Houses, de eerste kwamen er rond het jaar 2016. Een Tiny House is een kleine woning,  maar deze is slim ingericht en met alle moderne faciliteiten. In Nederland zie je op steeds meer plekken rondom steden mensen die in dit type huis wonen of een tiny house huren om in te verblijven op vakantie. Meestal liggen de woningen bij elkaar en wordt de tuin gedeeld. Dat zorgt ook weer voor een gezellige sfeer tussen de vakantiegasten onderling. Samen eten, een wijntje drinken en goede gesprekken hebben. Maar ook kan jij je makkelijk terugtrekken en even helemaal tot rust komen.

Ook als je op vakantie gaat kan je tegenwoordig overnachten in een Tiny House, specialist in het verhuren van de leukste plekken is EuroParcs in Nederland.

Tiny House huren in Nederland, dat kan bij EuroParcs

Tiny House huren in Nederland

Droomparken heeft op 7 vakantieparken de mogelijkheid om vakantie te vieren in een Tiny House en duurzamer op vakantie te gaan. De accommodaties zijn er voor 2 en 4 personen. De huisjes zijn zeer sfeervol en modern ingericht met veel natuurlijke invloeden. Ook beschikt het over alle moderne voorzieningen als:

Het buitengedeelte deel je gezellig met de gasten van de andere Tiny Houses. Zo is er gemeenschappelijke buitenruimte om te barbecueën, kan je relaxen op de loungebanken of geniet je in de heerlijke hottub. En dat is alles midden in de natuur.

Het verblijf is een unieke ervaring, daarbij ben je veel buiten en één met de natuur. Een heerlijke manier van vakantie vieren als je eens wat anders wil! Bekijk hier alle vakantieparken van EuroParcs.

Tiny House met hottub huren in Nederland

Overnacht in een moderne houten villa in het Noord-Limburgse EuroParcs Maasduinen. Het chalet is warm en trendy ingericht met diverse houten details. Het geeft een klein huis een nette en intieme sfeer. Alles is aanwezig, waaronder een woonkamer met open keuken, een badkamer en een tweepersoonsbed op de zolder. Rond kan ik optimaal genieten van de natuur op de openbare binnenplaats met barbecue en bubbelbad. Geweldig voor een paar romantische dates. Maar het is ook ideaal om gemakkelijk te ontdekken hoe het is om in een echte hut te zijn.

EuroParcs Hooge Veluwe
is ideaal voor de vakantieganger die graag midden in de natuur wil verblijven. Het huisje is mooi ingericht met veel natuurlijke materialen. Dit huisje grenst, samen met vele andere huisjes, aan een gemeenschappelijk buitenterras met een open haard, barbecue, slaapbank en een prachtige hot tub die het hele jaar door geopend is. Een klein huisje geschikt voor twee of vier personen.

Tiny House voor 4 personen

Woonkamer Tiny House

Keuken Tiny House

Wat is een Tiny House?

Tiny Houses zijn woningen op kleine schaal (maximaal 50 vierkante meter). Hoewel deze huisjes kleiner zijn dan een woning zoals men deze normaal kent, ontbreekt aan deze huisjes geen comfort of faciliteiten.

♻️ Is een Tiny House duurzaam?

Ja! Vanuit de behoefte een meer eenvoudig leven te leiden, minder gericht op consumeren en met een kleinere ecologische voetafdruk, worden deze huisjes gebouwd. Bij het ontwerp en de bouw van de Tiny Houses wordt slim gebruik gemaakt van ruimte en innovatieve technologieën.

Voor hoeveel personen is een Tiny House geschikt?

De accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 4 personen.

Zijn Tiny Houses huisdiervriendelijk?

Bij de Tiny Houses van Droomparken mag op aanvraag jouw vriendelijke viervoeter ook genieten in de bijzondere Tiny House!

✅ Welke faciliteiten heeft een Tiny House?

Tiny houses zijn van alle gemakken voorzien! Een keuken, badkamer, een fijn bed en een gezellig woongedeelte. Zo heb je alles wat je nodig hebt in een knus en uniek huisje!