Vakantieparken Nederland

Tiny House huren in Nederland

Tiny House huren in Nederland? In Nederland zijn er nog niet heel lang Tiny Houses, de eerste kwamen er rond 2016. Een Tiny House is een kleine woning,  maar deze is slim ingericht en met alle moderne faciliteiten. In Nederland zie je op steeds meer plekken rondom steden mensen die in dit type huis wonen. Meestal liggen de woningen bij elkaar en wordt de tuin gedeeld. Dat zorgt ook weer voor een gezellige sfeer tussen de vakantiegasten onderling. Samen eten, een wijntje drinken en goede gesprekken hebben. Maar ook kan jij je makkelijk terugtrekken en even helemaal tot rust komen.

Ook als je op vakantie gaat kan je tegenwoordig overnachten in een Tiny House, specialist in het verhuren van de leukste plekken is Droomparken in Nederland.

Tiny House op Droomparken

Tiny House huren in Nederland

Droomparken heeft op 7 vakantieparken de mogelijkheid om vakantie te vieren in een Tiny House en duurzamer op vakantie te gaan. De accommodaties zijn er voor 2 en 4 personen. De huisjes zijn zeer sfeervol en modern ingericht met veel natuurlijke invloeden. Ook beschikt het over alle moderne voorzieningen als:

Het buitengedeelte deel je gezellig met de gasten van de andere Tiny Houses. Zo is er gemeenschappelijke buitenruimte om te barbecueën, kan je relaxen op de loungebanken of geniet je in de heerlijke hottub. En dat is alles midden in de natuur.

Het verblijf is een unieke ervaring, daarbij ben je veel buiten en één met de natuur. Een heerlijke manier van vakantie vieren als je eens wat anders wil! Bekijk hier alle vakantieparken van Droomparken.

Tiny House voor 4 personen

Woonkamer Tiny House

Keuken Tiny House