Vakantieparken Nederland

Subtropisch zwemparadijs

Subtropische zwembaden horen erbij op vakantie!

Subtropisch zwemparadijs: Check deze vijf vakantieparken!

Liefhebbers van subtropische zwembaden opgelet! Wij hebben vijf vakantieparken op een rijtje gezet, waar jij heen moet als je op zoek bent naar de beste glijbanen, wildwaterbanen, het vetste golfslagbad of zelfs het snorkelbad. Daarnaast hebben alle onderstaande vakantieparken ook hele gave kinderbaden met verschillende waterspeeltoestellen. 

Center Parcs Het Heijderbos, Limburg

Zoek je een vakantiepark met een geweldig subtropisch zwemparadijs? Dan zit je bij dit vakantiepark in Noord-Limburg helemaal goed! Want jij en de kids gaan van één van de glijbanen, door de wildwaterbaan (de snelste van alle Center Parcs vakantieparken) of spring in het golfslagbad. En wil je nog meer spanning op zoeken, dat kan! Want je kan op Het Heijderbos van de Wild Water Rafting. Ook kan je tijdens het snorkelen een scala aan tropische vissen bewonderen.

En natuurlijk is er ook een buitenzwembad met ligweide. De hele kleintjes onder ons gaan naar het kinderbad met het jungle thema.

Jij checkt hier alles over dit vakantiepark

Vakantiepark Duinrell, Zuid-Holland

Ben je gast op Vakantiepark Duinrell, dan maak je gratis gebruik van het Tikibad Duinrell. Het Tikibad is niet zomaar een subtropisch zwemparadijs het is met 16 waterglijbanen zelfs de grootste van de hele Benelux! De snelste glijbaan gaat zelfs 60 kilometer per uur, dus wie durft? Maar ook voor de kinderen onder de 1.20 meter is een heel waterpark met speeltoestellen. Daarnaast is er ook nog een heel vet golfslagbad. Naast het hele gave indoor subtropisch zwemparadijs is er natuurlijk ook een buitenzwembad met ligweide. Ohja, als gast van het vakantiepark mag je ook nog eens gratis gebruik maken van het attractiepark met meer dan 40 attracties.

Bekijk hier alle accommodaties en de camping

Vakantiepark Slagharen, Overijssel

Het waterpark van Vakantiepark Slagharen wordt Aqua Mexicana genoemd en dat komt, omdat alles in de Mexicaanse sfeer is. Je kan zowel binnen- als buiten zwemmen. Maar natuurlijk wil je van de glijbanen en daarvan zijn er maar liefst tien! In totaal hebben de verschillende glijbanen een lengte van ruim een halve kilometer. En wat extra vet is dat er glijbanen zijn met 3D projecties en andere special effects. Daarnaast is er ook een spraypark met verschillende speeltoestellen voor de kids. En even tot rust komen doe je in het bubbelbad waar wel 70 mensen in kunnen. Ook maak je als gast van dit vakantiepark gratis gebruik van het attractiepark.

Hier verblijven? Klik dan hier en boek een accommodatie

Hof van Saksen, Drenthe

Wat een waterpret zal iedere vakantiegast ervaren op het Hof van Saksen in het dorpje Nooitgedacht. In dit subtropisch zwembad heb je onderwaterscooters, glijbanen (met lichteffecten), een wildwaterbaan (van maar liefst 107 meter lang), waterattracties maar je kan er ook een baantje trekken in het wedstrijdzwembad. Ook voor de kleinste onder ons is er een peuterbad. Dit maakt het ideale subtropisch zwembad voor jong en oud! En dorst of honger gekregen van het zwemmen? Er is een bar zodat jij even lekker een hapje en/of drankje kan doen.

Boek nu hier je vakantie! 

Center Parcs De Eemhof, Flevoland

In het subtropische zwembad op Center Parcs De Eemhof vermaak jij je uren lang. Zo ga je met een rubberen band van de 154 meter lange waterglijbaan. En natuurlijk zijn er nog veel meer glijbanen waar je vanaf kan in je eentje of met zijn allen. Ook ga je natuurlijk door de wildwaterbaan die loopt langs een tropisch gebied. En wil je wat minder snelheid dan ga je toch door de Lazy River. Naast dit kan je ook leren surfen of juist gaan surfen bij de Flow Rider. En dan heb je ook nog het golfslagbad, zwembaden voor de kleintjes en een buitenbad. Dus als jij op zoek bent naar ene vakantiepark met een subtropisch zwemparadijs dan heb je deze nu wel gevonden.

Alle accommodaties op Center Parcs de Eemhof