Vakantieparken Nederland

Siblu Villages

Genieten van een vakantie in Nederland of Frankrijk? Siblu Villages heeft 3 vakantieparken in Nederland en 24 in Frankrijk. De vakantieparken zijn ideaal voor het hele gezin.

Siblu Villages in den Bongerd

Oostkapelle

De Zeeuwse kust dichtbij, een eigen zwembad en vele sport & speelfaciliteiten maakt dit een heerlijke plek om vakantie te vieren.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie

3 vakantieparken in Nederland

In de prachtige provincie Zeeland liggen 2 vakantieparken van Siblu Villages. De Oase en in de Bongerd. Beide vakantieparken zijn ideaal voor het hele gezin, want wat is er veel te doen! Daarnaast zijn het strand en de zee dichtbij, ideaal dus voor een kustvakantie. Het derde vakantiepark van Siblu ligt in het noorden van Nederland in de provincie Groningen. Hier ligt Vakantiepark Lauwersoog te midden van Nationaal Park Lauwersmeer. Vanaf hier ben je ook zo op de Waddenzee. Daarnaast beschikt het vakantiepark over 2 zandstranden.

Overnachtingsmogelijkheden Siblu Villages

Of je nu in een chalet wil overnachten, een mobile home of graag komt kamperen, het is allemaal mogelijk bij Siblu. De chalets en de mobile homes zijn er voor verschillende reisgezelschappen. Dus kom je met ze twee├źn of het hele gezin, geen probleem! De gehuurde accommodaties zijn op Siblu Villages allemaal vrijstaand.
Chalet op Siblu Villages

Faciliteiten

De Siblu Villages vakantieparken hebben enorm veel faciliteiten voor jong en oud. De vakantieparken in Nederland hebben allemaal meerdere speeltuinen, een restaurant, fietsverhuur, broodjesservice en animatie in het hoogseizoen. Siblu Villages In De Bongerd heeft zelfs een binnenzwembad, zodat er ook met minder weer gezwommen kan worden. De meeste vakantieparken in Frankrijk beschikken over een buitenzwembad en peuterbad. Ook hebben meerdere zwembaden in Frankrijk waterglijbanen.

In- en uitchecken

Op de Nederlandse parken kan je de hele dag inchecken en krijg je vanaf 16.00 uur de sleutel. Heb je een accommodatie gehuurd dan moet je uitchecken voor 10.00 uur. Een kampeerplaats mag een uur later uitchecken om 11.00 uur.

Bij de Franse parken is het inchecken vanaf 17.00 uur en uitchecken voor accommodaties om 09.00 uur en kampeerplaatsen om 12.00 uur.