Vakantieparken Nederland

In de buitenlucht met heel comfort en luxe!

Safaritent huren

Wil je luxe kamperen dan doe je dat in een luxe safaritent die is voorzien van alle gemakken. Overnachten in een safaritent met alles erop en eraan wordt ook wel glamping genoemd en is een luxe vorm van kamperen. In Nederland kunt op steeds meer vakantieparken en campings een safaritent huren en de populariteit neemt dan ook enorm toe.

Safaritent huren

Het steeds populairder worden van de safaritent is logisch. Men hecht zich steeds meer aan luxe en in een gehuurde safaritent is deze aanwezig. Zo zijn safaritenten meestal uitgerust met meerdere slaapplekken, keuken, koelkast, badkamer, eigen toilet, stromend water en in sommige gevallen zelfs een verwarming en televisie. En natuurlijk beschikken de safaritenten over eigen bestek en servies waar gebruik gemaakt van kan worden tijdens de huurperiode.

Ook zijn er campings waar u het hele jaar door kan overnachten in een eigen safaritent.

Daarnaast kunt u heerlijk vertoeven op de veranda die voorzien is van tuinmeubilair. Op de veranda kan heerlijk worden gegeten, maar mocht het minder weer zijn dan kunt u ook gemakkelijk in de tent de tafels en stoelen plaatsen.

U kunt tegenwoordig overal in Nederland safaritent huren. Of u nu op de Waddeneilanden bent of in de provincie Limburg een safaritent huren kan overal. Wij hebben voor u een aantal Vakantieparken en campings geselecteerd die beschikken over safaritenten. Boek daarom nu snel uw eigen safaritent en geniet van uw welverdiende Vakantie!

Camping Beerze Bulten

Op Camping Beerze Bulten kunt u uiteraard overnachten in een safaritent. De safaritent op Beerze Bulten wordt de Sun Lodge genoemd. De Sun Lodge is geschikt voor 5 personen en is voorzien van alle gemakken. Zo kunt u ’s ochtends heerlijk op de houten veranda eten. De Sun Lodge beschikt ook over een TV. De sfeervolle wandposters in de Sun Lodge maken het plaatje compleet. Daarnaast beschikt de Beerze Bulten ook nog eens over heel veel faciliteiten voor de kinderen.
Safaritent huren Beerze Bulten

 

Camping Beringerzand

Vanaf deze zomer beschikt Camping Beringerzand over de eerste safaritent in Nederland die geheel van Bamboe is gemaakt. Boekt u voor 30 april 2016 dan is de huurprijs €750,00 (all inn) dit een voordeel van €150,00. De safaritent wordt op dit moment nog gebouwd en daarom zijn er nog geen foto’s. Daarnaast beschikt ook deze Bamboe safaritent over alle luxe en comfort die u mag verwachten.

bamboeberginer

 

Molecaten Park Flevostrand

Bij Molecaten Park Flevostrand kunt u twee verschillende type safaritenten huren. Zo is er de 5 persoons Safaritent en de 5 persoons Safari-Lodge tent. Beide safaritenten beschikken over luxe faciliteiten als een eigen badkamer, tv, veranda etc etc. Maar de Safari-Lodge tent bestaat uit twee verdiepingen. Op de bovenste verdieping zijn 3 slaapplaatsen gecreëerd.

flevostrand111
Hierboven staan enkele suggesties waar u een safaritent kan huren. Natuurlijk zijn er veel meer vakantieparken en campings op onze website te vinden waar u kan genieten van een vakantie in een safaritent.