Vakantieparken Nederland

Roompot Zeeland

Zeg je Roompot, dan zeg je eigenlijk Zeeland. Want verreweg het grootste aanbod van de Roompot vakantieparken zijn in de provincie Zeeland. In totaal zijn er 25 vakantieparken waaruit jij kan kiezen. Waarom moet je naar het mooie Zeeland? Zeeland is ideaal voor een vakantie. De provincie heeft namelijk een lange kustlijn met brede zandstranden en duinen. Heer kan je in de zomer heerlijk zwemmen en zonnen. Daarnaast zijn hier de meest schone stranden van Nederland. Verder zijn er op de meeste stranden ook Beachclubs en strandpaviljoens waar jij terecht kan voor een hapje & drankje. Verder is watersport ook zeer populair en zijn er verschillende wateren waar dit kan. Zeilen, duiken, kitesurfen of vissen daarvoor zin het Grevelingenmeer, Oosterschelde, Westerschelde en Veerse Meer perfect voor de watersportliefhebbers onder ons. De populairste is waarschijnlijk het Grevelingenmeer tussen Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland. Het is een populaire plek voor watersporten zoals zeilen, surfen, duiken en kitesurfen. Vanuit meerdere Roompot vakantieparken in Zeeland kan je ook makkelijk de steden Middelburg, Vlissingen, Goes en Zierikzee bezoeken. In de steden is een breed aanbod van historische gebouwen, winkels, restaurants en cafés. Verblijf je in de buurt van de Deltawerken dan is het zeker leuk om een dagje naar Deltapark Neeltje Jans te gaan. Hier zijn verschillende exposities, kan je zwemmen met haaien en onder andere zeehonden- en zeeleeuwen zien.

Roompot Bloemendaal aan Zee park

Roompot Beach Resort

Kamperland

Voor een vakantie aan de Zeeuwse kust zit je hier op het juiste adres. Daarnaast zijn er mooie accommodaties te huur en zijn er heel veel faciliteiten.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie
Vakantieparken Nederland

Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Cadzand

Het strand is op loopafstand van dit vakantiepark dat mooi is gelegen in Zeeland. Ideaal voor kleine- en grote gezelschappen.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie

Roompot Beach Resort Nieuwvliet Bad

Nieuwvliet

Dichtbij het strand en in de buurt van bekende Zeeuwse badplaatsen ligt dit resort. Alle accommodaties zijn vrijstaand.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie
restaurant Roompot Noordzee Résidence Dishoek

Roompot Noordzee Résidence Dishoek

Koudekerke

Voor de combinatie luxe en dichtbij het strand, zit je op dit vakantiepark wel goed. Ook zijn er leuke steden in de buurt om te bezoeken.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie
fietsen Noordzee Residence De Banjaard

Roompot Noordzee Residence De Banjaard

Kamperland

Op slechts 1 kilometer van het strand en de zee verblijft u op dit park in een bungalow of villa. Het park beschikt tevens over gratis Wi-Fi.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie

Roompot De Soeten Haert

Renesse

Op loopafstand van het strand en dichtbij het gezellige Renesse ligt dit vakantiepark. Ideaal voor de vakantiegast die op zoek is naar een strandvakantie.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie
wandelen Vakantiepark Zeebad

Roompot Vakantiepark Zeebad

Breskens

Vakantiepark Zeebad bestaat eigenlijk uit 3 vakantieparken met één gebouw, met tal van faciliteiten voor jong en oud. Strand is op loopafstand.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie
restaurant Hof van Domburg

Hof van Domburg

Domburg

Aan de Zeeuwse kust in het plaatsje Domburg vind je vakantiepark het Hof Domburg. Voor een schitterende strandvakantie ben je hier aan het juiste adres.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie

Roompot Noordzee Resort Vlissingen

Vlissingen

Verblijf op het strand in een Beach House. Ook kan je overnachten op 250 meter van het strand in een villa of duinlodge.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie

Afgelegen stranden in Zeeland

Ben je op zoek naar een afgelegen stuk strand in Zeeland, die zijn er genoeg. Zo kan je naar het strand bij Westduin dat alleen te voet bereikbaar is. Andere voorbeelden van een afgelegen stranden zijn:

  1. Schelphoek - Dit strand ligt op het eiland Schouwen-Duiveland en is te bereiken via een smalle weg door de duinen. Het strand is vooral geliefd bij vogelliefhebbers vanwege de vele vogelsoorten die er te vinden zijn.
  2. Oranjezon - Dit strand is gelegen in een natuurgebied tussen Vrouwenpolder en Oostkapelle en is alleen toegankelijk voor wandelaars en fietsers. Het is een prachtig gebied met duinen, bossen en veel natuur.
  3. Neeltje Jans - Dit strand ligt op het voormalige werkeiland Neeltje Jans en is te bereiken via een wandelpad over de Oosterscheldekering. Het is een rustig strand met prachtig uitzicht op de zee.
  4. Cadzand-Bad - Dit strand is gelegen in het uiterste westen van Zeeland, tegen de Belgische grens. Het is een uitgestrekt strand met duinen en veel natuur. Omdat het wat verder weg ligt, is het over het algemeen rustiger dan andere stranden in de regio.

Hoeveel vakantieparken heeft Roompot in Zeeland?

Er zijn in totaal 25 vakantieparken van Roompot in Zeeland.

Zijn er vakantieparken van Roompot in Zeeland met een binnenzwembad?

Er zijn meerdere vakantieparken van Roompot met een binnenzwembad in Zeeland. Voorbeelden hiervan zijn Roompot Beach Resort, Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad, Vakantiepark Aquadelta en Roompot Buitenhof Domburg.