Vakantieparken Nederland

Klein Vink, Roompot Limburg

Roompot Limburg

Limburg is een prachtige provincie die veel te bieden heeft op het gebied van cultuur, natuur en activiteiten. Zo is de provincie bekend om haar heuvelachtige landschap, haar mooie natuur en haar bourgondische levensstijl. Er zijn dan ook veel activiteiten te doen voor jong en oud. Roompot heeft in Limburg 6 vakantieparken die geschikt zijn voor gezinnen, families of vrienden. De meest bekende zijn Roompot Klein Vink en Weerterbergen.

overview Klein Vink

Roompot Klein Vink

Arcen

Het park beschikt over een natuurbad en binnenzwembad. Gasten hebben gratis toegang tot Thermaalbad Arcen dat is gelegen op het vakantiepark.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie

Roompot Weerterbergen

Weert

Een vakantiepark met een subtropisch zwemparadijs, de kids gaan oneindig vaak van de glijbaan! Heerlijk eten kan in één van de restaurants.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie

Roompot Bungalowpark Schin op Geul

Kamperland

Op het bungalowpark zijn diverse soorten bungalows beschikbaar. Het park is gelegen tussen de Zuid-Limburge landschappen en beschikt over een groot aantal faciliteiten.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie

Roompot Limburg dichtbij Maastricht

Op slechts 14 kilometer van Maastricht in de heuvels van Limburg is Roompot Gulpen gelegen. Maastricht is een prachtige stad die bekend staat om haar gezellige sfeer, mooie pleinen en historische gebouwen. Er zijn dan ook veel bezienswaardigheden te vinden in deze stad, zoals het Vrijthof, de Sint-Servaasbasiliek en het Bonnefantenmuseum. Bovendien is het mogelijk om te winkelen in de gezellige winkelstraten bij de bekende winkelketens en bezoek ook zeker de boetiekjes. Verder heeft Maastricht een enorm aanbod aan restaurants en cafés.

Hoeveel vakantieparken heeft Roompot in Limburg?

In totaal heeft Roompot 5 vakantieparken in Limburg.

Welke vakantieparken zijn kindvriendelijk?

Ben je met kinderen en op zoek naar heel veel faciliteiten. Roompot Weerterbergen en Roompot Klein Vink hebben heel veel te doen voor de kinderen.