Vakantieparken Nederland

Ruim 500 vakantieparken

Boeking bij aanbieder

Jarenlange ervaring

Vakantieparken Groningen

Vrijstaande bungalows aan het water op het vakantiepark

Parc Emslandermeer

Vlagtwedde

Overnacht op Parc Emslandermeer en geniet van een heerlijke vakantie in de provincie Groningen dichtbij de grens met Duitsland.

Dutchen Baayvilla’s

Lauwersoog

In de kop van Nederland aan het Lauwersoog ligt de het prachtige kleinschalige vakantiepark met villa's. Alle villa's kijken op het water uit.

Vakantiepark Pagedal

Stadskanaal

Op vakantiepark Pagedal verveel je je geen moment. Er zijn voldoende mogelijkheden voor activiteiten aan de grens van Groningen en Drenthe.

Vakantieparken Groningen

In het hoge Noorden ligt de provincie Groningen. Voor de vakantiegast die komt voor de rust en de ruimte, zit in Groningen wel goed! In de provincie Groningen zijn niet heel veel vakantieparken, maar wij hebben ze wel allemaal in ons aanbod! In de kop van de provincie ligt de Waddenzee, de prachtige zee waar u kunt wadlopen. Er kan vanaf het vast land naar het eiland gelopen worden als het water laag staat. Er worden vanuit het dorpje Pieterburen verschillende tochten georganiseerd. Pieterburen staat ook bekend om de zeehondencrèche. Zieke en zwakke zeehonden uit de Waddenzee worden opgevangen en verzorgd. U kunt de zeehondencrèche bezoeken om de zeehonden in het echt te zien.

Bezoek brengen aan Schiermonnikoog? Neem de boot vanaf Lauwersoog en u bent ongeveer in 45 minuten op het Waddeneiland. U kunt ook in Lauwersoog verblijven, dan bent u ook zo op Schiermonnikoog. In het oosten van de provincie Groningen aan de Duitse grens vindt u Bourtagne. Bourtange is een dorpje dat bekent staat op de eeuwenoude vestiging. Maar natuurlijk brengt u een bezoek aan de stad Groningen. De stad Groningen is een populaire stad onder studenten, en daarom is hier altijd wel leven. Bezoek de bekende grote markt, waar u in de ochtend kan ontbijten en in de avond het uitgaansleven in kan duiken. Daarnaast kunt u in de stad Groningen heerlijk eten, drinken, winkelen of een musea bezoeken. Kortom een dagje Groningen kan u niet omheen.

Voor de natuur en watersportliefhebber is Het Nationaal Park Lauwersmeer een waar paradijs. Er zijn verschillende stranden, waar u een duik kan nemen tijdens de warme zomerdagen. Rondom het Lauwersmeer zijn tevens prachtige wandel- en fietsroutes. Het aanbod van de vakantieparken in Groningen liggen verspreidt over de provincie. Bepaal waar u wil geniet van een vakantie in het prachtige en veelzijdige Groningen.