Vakantieparken Nederland

500 + vakantieparken

Boeking bij aanbieder

Jarenlange ervaring

Vakantieparken Flevoland

overview vakantiepark

EuroParcs Zuiderzee

Biddinghuizen

Vlakbij Walibi Holland, Lelystad en Zwolle ligt EuroParcs Zuiderzee. Daarnaast beschikt het vakantiepark over meerdere faciliteiten.

Strandloge op RCN Zeewolde

RCN Zeewolde

Zeewolde

Het park ligt direct aan het Veluwemeer en is ideaal voor de watersportliefhebber. Het park beschikt tevens over een eigen jachthaven inclusief trailerhelling.

met gezin eten op Center Parcs De Eemhof

Center Parcs De Eemhof

Zeewolde

In Flevoland midden in het bos ligt Centerparcs de Eemhof een park voor jong en oud. Er zijn teveel faciliteiten om zo even op te noemen.

Walibi Village

Biddinghuizen

Overnachten op vakantiepark Walibi Village betekent meerdere dagen gebruik kunnen maken van het attractiepark.

Capfun Erkemederstrand

Zeewolde

Bij Capfun Erkemederstrand, aan het Veluwemeer is met luxe accommodaties, een uitgestrekt zandstrand en een overvloed aan activiteiten genoeg te doen voor het hele gezin.

261

Resort de Parel

Zeewolde

Op het terrein staan zeer luxe safaritenten die van alle gemakken zijn voorzien. Daarnaast kom je op dit kleinschalige park helemaal tot rust.

Flevoland

De jongste provincie Flevoland is de ontstaan door de drooglegging van de Zuiderzee. Als u in deze provincie een vakantiepark bezoekt kunt u genieten van een groot aantal steden, dorpen en polders. Almere heeft een mooie architectuur, een  bijzonder groot winkelaanbod, maar ook ruim 40 kilometer kustlijn ideaal voor de strand- en watersportliefhebber. Goede recreatiemogelijkheden zijn er op de Randmeren als Het Veluwemeer, Eemneer of het Ketelmeer. Liever overnachten op een camping in plaats van een vakantiepark ook dat is mogelijk. Verblijf op Camping Zeewolde of Molecaten Park Flevostrand beide campings zijn prachtig gelegen en beschikken over meerdere faciliteiten.

Om een wandel- of fietstocht te maken  is het bekendste natuurgebied de Oostvaardersplassen een ideaal gebied. Er zijn bijzondere vogels te ontdekken, maar ook dieren van  ‘de grote vijf’ (ree, edelhert, wild zwijn, bever en zeehond).

Voor de kinderen staat een bezoek aan Attractiepark Walibi Holland bij Biddinghuizen vast hoog op het verlanglijstje. Hier vind je de snelst en meest spectaculaire achtbanen van Nederland.
Meer over de historie van deze ‘nieuwe’ provincie is te vinden op de Bataviawerf een museum over de scheepsbouw in de 17de eeuw. Er zijn 2 replica’s van VOC-schepen te bezichtigen. Een ander museum over het ontstaan van deze provincie is het  Nieuw Land Erfgoedmuseum.

Lelystad is de andere stad met een groot winkelaanbod. Dichtbij ligt het Batavia Amsterdam Fashion Outlet. Een echte shopbeleving!