Vakantieparken Nederland

Ruim 400 vakantieparken

Boeking bij aanbieder

Jarenlange ervaring

Home » Provincies » Flevoland

Vakantieparken Flevoland

Strandloge op RCN Zeewolde

RCN Zeewolde

Zeewolde

Het park ligt direct aan het Veluwemeer en is ideaal voor de watersportliefhebber. Het park beschikt tevens over een eigen jachthaven inclusief trailerhelling.

EuroParcs Zuiderzee

Biddinghuizen

Vlakbij Walibi Holland, Lelystad en Zwolle ligt EuroParcs Zuiderzee. Daarnaast beschikt het vakantiepark over meerdere faciliteiten.

Walibi Village

Biddinghuizen

Overnachten op vakantiepark Walibi Village betekent meerdere dagen gebruik kunnen maken van het attractiepark.

Luxe bungalow

Center Parcs de Eemhof

Zeewolde

In Flevoland midden in het bos ligt Centerparcs de Eemhof een park voor jong en oud. Er zijn teveel faciliteiten om zo even op te noemen.

Flevoland

De jongste provincie Flevoland is de ontstaan door de drooglegging van de Zuiderzee. Als u in deze provincie een vakantiepark bezoekt kunt u genieten van een groot aantal steden, dorpen en polders. Almere heeft een mooie architectuur, een  bijzonder groot winkelaanbod, maar ook ruim 40 kilometer kustlijn ideaal voor de strand- en watersportliefhebber. Goede recreatiemogelijkheden zijn er op de Randmeren als Het Veluwemeer, Eemneer of het Ketelmeer. Liever overnachten op een camping in plaats van een vakantiepark ook dat is mogelijk. Verblijf op Camping Zeewolde of Molecaten Park Flevostrand beide campings zijn prachtig gelegen en beschikken over meerdere faciliteiten.

Om een wandel- of fietstocht te maken  is het bekendste natuurgebied de Oostvaardersplassen een ideaal gebied. Er zijn bijzondere vogels te ontdekken, maar ook dieren van  ‘de grote vijf’ (ree, edelhert, wild zwijn, bever en zeehond).

Voor de kinderen staat een bezoek aan Attractiepark Walibi Holland bij Biddinghuizen vast hoog op het verlanglijstje. Hier vind je de snelst en meest spectaculaire achtbanen van Nederland.
Meer over de historie van deze ‘nieuwe’ provincie is te vinden op de Bataviawerf een museum over de scheepsbouw in de 17de eeuw. Er zijn 2 replica’s van VOC-schepen te bezichtigen. Een ander museum over het ontstaan van deze provincie is het  Nieuw Land Erfgoedmuseum.

Lelystad is de andere stad met een groot winkelaanbod. Dichtbij ligt het Batavia Amsterdam Fashion Outlet. Een echte shopbeleving!