Vakantieparken Nederland

Aanbod op één website

Boeking bij aanbieder

Unieke Aanbiedingen & Deals

Home » Provincies » Flevoland

Vakantieparken Flevoland

Camping Zeewolde

Camping Zeewolde

Zeewolde

De camping is direct gelegen aan het Veluwemeer. Op de camping is tevens een binnenzwembad en waterspeelparadijs.

Center Parcs de Eemhof

Center Parcs de Eemhof

Zeewolde

In Flevoland midden in het bos ligt Centerparcs de Eemhof een park voor jong en oud. Er zijn teveel faciliteiten op zo even op te noemen.

Strandloge op RCN Zeewolde

RCN Zeewolde

Zeewolde

Het park ligt direct aan het Veluwemeer en is ideaal voor de watersportliefhebber. Het park beschikt tevens over een eigen jachthaven inclusief trailerhelling.

Flevoland

De jongste provincie Flevoland is de ontstaan door de drooglegging van de Zuiderzee. Als u in deze provincie een vakantiepark bezoekt kunt u genieten van een groot aantal steden, dorpen en polders. Almere heeft een mooie architectuur, een  bijzonder groot winkelaanbod, maar ook ruim 40 kilometer kustlijn ideaal voor de strand- en watersportliefhebber. Goede recreatiemogelijkheden zijn er op de Randmeren als Het Veluwemeer, Eemneer of het Ketelmeer. Liever overnachten op een camping in plaats van een vakantiepark ook dat is mogelijk. Verblijf op Camping Zeewolde of Molecaten Park Flevostrand beide campings zijn prachtig gelegen en beschikken over meerdere faciliteiten.

Om een wandel- of fietstocht te maken  is het bekendste natuurgebied de Oostvaardersplassen een ideaal gebied. Er zijn bijzondere vogels te ontdekken, maar ook dieren van  ‘de grote vijf’ (ree, edelhert, wild zwijn, bever en zeehond).

Voor de kinderen staat een bezoek aan Attractiepark Walibi Holland bij Biddinghuizen vast hoog op het verlanglijstje. Hier vind je de snelst en meest spectaculaire achtbanen van Nederland.
Meer over de historie van deze ‘nieuwe’ provincie is te vinden op de Bataviawerf een museum over de scheepsbouw in de 17de eeuw. Er zijn 2 replica’s van VOC-schepen te bezichtigen. Een ander museum over het ontstaan van deze provincie is het  Nieuw Land Erfgoedmuseum.

Lelystad is de andere stad met een groot winkelaanbod. Dichtbij ligt het Batavia Amsterdam Fashion Outlet. Een echte shopbeleving!