Vakantieparken Nederland

Via Romana

Camping Via Romana ligt op de vlakte van de Costa Serana in het kleine dorpje Casamozza di Fium’Orbu. De camping ligt tussen prachtige bergen en de Middellandse Zee, een beetje afgelegen maar wel makkelijk bereikbaar. Een betere plek om Corsica te ontdekken is er niet!

Op slechts 5 kilometer van Via Romana ligt een enorm zandstrand. Opwarmen onder de zonnestralen op het zachte zand om daarna weer af te koelen in de zee. Hoe moeilijk het misschien ook is om je los te rukken van de Middellandse Zee, zou je toch eens een kijkje moeten nemen bij de zwembaden op de camping. Hier vind je namelijk drie kleine zwembaden en een pierenbadje voor kinderen. Oververhit zal je tijdens je vakantie niet worden!

Op zoek naar avontuur? Op korte rijafstand van de camping is genoeg te beleven! Ga paardrijden, zeilen, boomklimmen of canyoningen en maak mooie herinneringen.

Trek gekregen? Smul van een lekkere pizza van de pizzeria op de camping of maak gebruik van de bar, snackbar of het afhaalrestaurant. Niet helemaal waar je zin in hebt? Ook in de omgeving zijn genoeg restaurants en andere eetgelegenheden te vinden!

Onze stacaravans zijn comfortabel ingericht met ruime leefruimtes en handige voorzieningen. Ze liggen in een groene omgeving, waar je in alle rust bijkomt van je dag en een gezellig spelletje met je gezin doet.

De omgeving van Via Romana

Camping Via Romana bevindt zich in Costa Serana (bij Ghisonaccia) op de Bastia-Bonifacio as. Van hieruit is elk punt op het eiland binnen een dag te bereiken (en ook weer terug!).

Twee uur naar het westen en je bent in Ajaccio, de hoofdstad van Corsica en de geboorteplaats van Napoléon. Je vindt in Ajaccio onder andere een citadel en een kathedraal, maar ook het museum voor schone kunsten. Hier zijn vele Italiaanse renaissanceschilderijen te bewonderen.

Ben jij gek op de natuur? Trek dan de bergen in voor een geweldig uitzicht op de kust, waar turquoise zeeën en witte zandstranden een prachtig panorama vormen.

In het zuiden van Corsica ligt Bonifacio een middeleeuws stadje en de oudste stad van het eiland. Het ligt op de kliffen van een kalkstenen schiereiland boven een natuurlijke haven. Ooit was dit een citadel uit de 9e eeuw. Bonifacio is een badplaats en een middeleeuwse stad in één. Geniet van prachtige uitzichten en stranden en beleef een heerlijke dag weg!

Faciliteiten

Omgeving

Adres & locatie

Via Romana

Prunelli Di Fiumorbo

Vakantieparken in de buurt