Vakantieparken Nederland

Holiday Green

Camping Holiday Green ligt verscholen in de heuvels, door zijn terrasvormige inrichting heb je een prachtig uitzicht over de vallei. De accomodaties op Holiday Green zijn ingedeeld in verschillende thema’s en zijn modern.

Naast het reeds bestaande indrukwekkende verwarmde Californian style zwembad profiteer je ook van een compleet nieuw aquapark met glijbanen en waterspelen, de garantie voor urenlang waterplezier! Dat maakt van Holiday Green helemaal een topbestemming voor jouw volgende gezinsvakantie!

In de omgeving vind je Frejus, bekend vanwege de overblijfselen uit de romeinse tijd, verder weg maar prima te berijden met de auto vind je trekpleisters als Cannes, Nice, Monaco en het mondaine St. Tropez. In het achterland wachten de Gorges du Verdon op je, een stukje verder met de auto maar zeker de moeite waard.

Eenmaal terug op Camping Holiday Green kun je genieten van een verfrissend drankje in de bar of op je eigen terras!

Faciliteiten

Omgeving

Adres & locatie

Vacanceselect Holiday Green

Fréjus

Vakantieparken in de buurt

Les Logis D’Orres

Les Orres, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk

Bij vakantiepark Les Logis D'Orres kan je dagenlang genieten van een schilderachtige uitzicht, een perfecte omgeving om een wandeling of fietstocht in te maken!

Beschikbaarheid en prijzen

Château de Camiole

Callian, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk

Aan de rand van het authentieke Provençaalse dorpje Callian, ligt het vakantiepark Château de Camiole met uitzicht op het Esterel massief.

Beschikbaarheid en prijzen