Vakantieparken Nederland

Les Iles Pénestin

De 5-sterren camping Les Îles, direct aan het strand gelegen, verwelkomt u in de Morbihan, in het zuiden van Bretagne, op het schiereiland Guérande.

Met een adembenemend uitzicht op de Atlantische Oceaan, zal het strand aan de voet van de camping liefhebbers van luieren, zwemliefhebbers en occasionele vissers die alleen maar hoeven te lopen om alikruiken, mosselen en meer te oogsten, bevallen.

Te koud voor een duik in de oceaan? Geen zorgen, het tot 25°C verwarmde zwembad op Camping Les Îles, met het verzonken strand, de rivier tegen de stroom in, het jacuzzibankje en ook enkele glijbanen, zullen jong en oud zich uitstekend amuseren.

Nadat de kinderen zich hebben vermaakt in de “Club” met speciale activiteiten, breng je met gemak een kort bezoek aan de kwelders van Guèrande op slechts 5 minuten met de auto of 20 minuten met de fiets!

Bar-restaurant, kruidenierswinkel en snackbar completeren de diensten van Camping Les Îles, een familiecamping met menselijke afmetingen maar wel met 5-sterren services voor een geslaagde vakantie!

Faciliteiten

Omgeving

Adres & locatie

Les Iles Pénestin

Pénestin

Vakantieparken in de buurt