Vakantieparken Nederland

Les Genêts

Aan de groene westkust ligt camping Les Genêts met het zandstrand vlakbij. De gezellige familie camping is omringd door dennenbossen, niet ver van de stad StJean-de-Monts en biedt vakantiegangers ideale omstandigheden voor een geslaagde vakantie.

Een hoogtepunt van camping Les Genêts is het prachtige zwembadencomplex waarbij ook het Wilde Westen aanwezig is. Een overdekt zwembad, meerdere verwarmde buitenzwembaden, glijbanen, een kunstmatige rivier met stroomversnelling en een waterspeeltuin voor de kinderen. Gedurende het hoogseizoen organiseert het animatieteam van de camping entertainment en activiteiten voor het hele gezin en is er ook een kinderclub, dus genoeg om iedereen bezig te houden.

Onder de vele winketjes en voorzieningen op deze camping is een restaurant met afhaalmaaltijden en een bar overdekt terras en uitzicht op het zwembad.

In de omgeving is veel te doen; St Jean-de-Monts zelf is een drukke en mooie badplaats met bars aan zee, winkels, cafés en restaurants, plus een keer per week een uitstekende markt. Op slechts 900 m liggen lange zandstranden, ideaal om te zonnebaden, zwemmen, windsurfen en zeilen. Of geniet van een heerlijke wandeling door de zandduinen, ontdek de uitstekende fietspaden, het eiland Noirmoutier en de nabijgelegen bossen. De beroemde stad Sables d’Olonne verwelkomt elke vier jaar de schippers van de Vendée Globe, een zeilrace rond de wereld.

Faciliteiten

Omgeving

Adres & locatie

Les Genêts

Saint Jean de Monts

Vakantieparken in de buurt