Vakantieparken Nederland

Les Brillas

Kom jezelf helemaal opladen op Camping Les Brillas en ontdek deze magische hoek van de Atlantische kust. Gelegen op slechts 1, 2 kilometer van de stranden van Moutiers en Retz, tegenover het eiland Noirmoutier maken van Camping Les Brillas een ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de Loire Atlantique en de Vendée.

De uitgestrekte stranden, welke totaal zo’n 45 kilometerkustlijn rond Pornic domineren bieden een breed scala aan opties, alleen al door langs het strand te lopen en kokkels, mosselen en andere zeedieren te rapen om deze daarna heerlijk te koken. Er is voor ieder wat wils!

De veerboot naar het eiland Yeu, parel van de Vendée, vertrekt op ongeveer 40 minuten vanaf de camping en bij de receptie kun je tegen kortingstarieven een kaartje kopen.

Eenmaal terug op de camping wacht je het overdekte en verwarmde zwembad, waar je op één van de ligbedden heerlijk bijkomt van een lange dag genieten. Of ben je toe aan een verkoelend drankje? Dan biedt de bar je een uitstekende gelegenheid in een gezellige ambiance. Natuurlijk kun je de kids naar hartenlust laten spelen want je hebt daar zicht op.

Ook de animatie en de kinderboerderij, met struisvogels en minigeitjes maken van Camping Les Brillas een echte familiecamping waar vertier voor het hele gezin voorop staat!

Faciliteiten

Omgeving

Adres & locatie

Les Brillas

Les Moutiers-en-Retz

Vakantieparken in de buurt