Vakantieparken Nederland

Le Domaine des Bans

Camping Le Domaine des Bans is nou echt zo’n camping waar ouders onthaasten terwijl de kinderen de hele dag de hort op zijn. De grootste lol op de waterglijbanen of met bootjes rommelen op het meertje. En óók het hele seizoen leuke animatie, dus met vakantievriendjes zit het wel snor! En dat in een prachtige bosrijke omgeving aan de rand van het plaatsje Corcieux.

 

Zwemmen en spelen

Zwemmen kan elke dag op Domaine des Bans! De waterglijbanen oefenen een grote aantrekkingskracht uit op kinderen, dus daar zijn ze ongetwijfeld een groot deel van de dag te vinden. Maar ook op de meertjes kun je bootje varen of vissen. En als de weergoden het laten afweten, zwem je gewoon lekker in het binnenbad! Verder valt er genoeg te spelen op Domaine des Bans, úren trampolinespringen, meedoen aan de sporttoernooitjes of de spelletjes die het animatieteam verzint. En ouders? Geniet van een massage in de wellness of lees die dikke vakantiepil. En geen zorgen over het eten! Je haalt zo iets bij de afhaalservice of loopt naar een van de restaurantjes in de buurt. Het échte vakantiegevoel!

Eropuit

Vanuit Le Domaine des Bans kun je alle kanten op. Huur een fiets op de camping en maak een tocht door de uitgestrekte bossen. Of ‘scoor’ bij je kinderen en ga een dagje naar het regionale pretpark Fraispertuis City. Een vriendelijk park in piraten & verre westen sfeer, het leukst voor kinderen tot een jaar of 12. Of ga een keer naar Colmar, bekijk de stad met de prachtige vakwerkhuizen waar de Elzas zo bekend om staat en sluit de dag culinair af. Gastronomie is ze hier wel toevertrouwd! Regenachtige dag en zin in een dagtocht verder weg? Epinal, Mulhouse, Nancy en de waterbronnen van Vittel zijn maar een greep uit de mogelijkheden. Fijne vakantie op Le Domaine des Bans!

Faciliteiten

Omgeving

Adres & locatie

Le Domaine des Bans

Corcieux

Vakantieparken in de buurt

Le Parc de la Fecht

Munster, Grand Est, Frankrijk

Kan je niet kiezen waar je op vakantie wil? Kies dan voor Camping Le Parc de la Fecht, gelegen in Frankrijk, maar ook vlakbij Duitsland én Zwitserland. Zo pak je gewoon 3 landen in 1 vakantie!

Beschikbaarheid en prijzen

Le Ried

Boofzheim, Grand Est, Frankrijk

Camping Le Ried is een rustig, middelgroot resort met een prachtige groene omgeving direct aan de Rijn, in Frankrijk.

Beschikbaarheid en prijzen