Vakantieparken Nederland

Home » Le Domaine de la Roselière

Le Domaine de la Roselière

In de Franse regio Picardië, op slechts een paar uur rijden van Nederland, ligt Camping Domaine de la Roselière. Hou jij van kleinschalige en overzichtelijk, maar wil je ook genoeg faciliteiten om je op de camping te vermaken dan is dit zeker een aanrader. Laat alles los en wordt helemaal zen in de wellnessruimte met hamam. De kinderen vermaken zich wel even in het buitenbad met glijbanen of het binnenbad met jacuzzi. En de mannen? Die kunnen hun lol op bij één van de visvijvers!

 

Overal waterplezier

Een frisse duik in zee, achterstevoren roetsjen van de glijbaan, wegstomen in de sauna… Kies maar uit wat voor waterpret vandaag op het menu staat! Op het strand kun je trouwens ook allerlei sporten beoefenen zoals blo-karten of vliegeren. Probeer het eens! Op Camping Domaine de la Roselière kunnen de kinderen ook hun energie kwijt op het sportterrein of in de speeltuin. Wat zullen ze lekker slapen ’s nachts….

Wandelen, fietsen en varen

De camping ligt in Picardië in het noordwesten van Frankrijk. Een omgeving die prima geschikt is voor mooie wandelingen en fietstochten. Fiets bijvoorbeeld naar Le Crotoy, een favoriete plek voor natuurliefhebbers, waar de geschiedenis zeer rijk is en je ook goed terecht kunt voor een vers visje. In Saint-Valery-sur-Somme wandel je door middeleeuwse straatjes en kan je alles leren over beroepen van vroeger in het Picarviemuseum!

Faciliteiten

Omgeving

Adres & locatie

Le Domaine de la Roselière

Noyelles-sur-Mer

Vakantieparken in de buurt

La Bien Assise

Guînes, Hauts-de-France, Frankrijk

Tussen de groene heuvels in Noord-Frankrijk ligt de knusse La Bien Assise. La Bien Assise staat voor gezelligheid tussen gasten onderling en medewerkers!

Beschikbaarheid en prijzen