Vakantieparken Nederland

Home » La Côte des Roses

La Côte des Roses

Nabij Narbonne en op 500 meter van het strand, heet Camping La Côte des Roses u welkom voor een kustvakantie in de mooie regio Occitanië.
Geniet van nautische activiteiten zoals strandzeilen, kitesurfen of jetski. Op de camping zal het waterpark met een glijbaan met meerdere banen, een verwarmd buitenzwembad, spelletjes voor kinderen en een peuterbad het hele gezin plezieren.
Camping Côte des Roses biedt overdag en ’s avonds verschillende animaties. Club voor kinderen en tieners, aqua-aerobics, fitness, springkasteel, multisportveld, jeu de boules, spelletjes, shows….entertainment is gegarandeerd voor alle leeftijden!
In de omgeving mag een bezoek aan Narbonne, Stad van Kunst en Geschiedenis, niet ontbreken! U kunt de regio ook per fiets ontdekken op de verschillende fietspaden, zowel langs de Middellandse Zeekust als landinwaarts. Huur je fietsen op de camping en beleef een leuke uitstap met het gezin!

Naast deze camping in Languedoc-Roussillon, bieden wij ook de 5-sterren camping La Sirène aan.

Faciliteiten

Omgeving

Adres & locatie

La Côte des Roses

Narbonne-Plage

Vakantieparken in de buurt

Le Bois de Valmarie

Argelès Sur Mer, Languedoc-Roussillon, Frankrijk

Bij Le Bois de Valmarie kan een gezinsvakantie niet misgaan! Je kan je vermaken in het zwemparadijs en activiteiten doen in het bos of bij de zee.

Beschikbaarheid en prijzen

Le Roussillon

St Cyprien, Languedoc-Roussillon, Frankrijk

Le Roussillon bereidt u voor op een vakantie vol rust en ontspanning én niet te vergeten: Een prachtig uitzicht!

Beschikbaarheid en prijzen