Vakantieparken Nederland

Domaine du Moulin des Sandaux

Vakantiepark Domaine du Moulin des Sandaux ligt op een mooi landgoed aan de oevers van een beekje in de Dordogne. Het niet al te grote kindvriendelijke park is aangelegd rond een prachtige 17de eeuwse molen. Een heerlijk zwembad, een gezellig activiteitenprogramma en een schitterende omgeving, op Domaine du Moulin des Sandaux vind je alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie!

 

Wat is er te doen?

Een fijn overzichtelijk zwembad met waterglijbaan voor kinderen en voor ouders staan de stoelen rond het zwembad al klaar. Even genieten van je spelende kinderen. Je kinderen zijn trouwens ook lekker bezig bij de visvijver, in de speeltuin of met de georganiseerde activiteiten. Kinderen en volwassenen kunnen ook lekker creatief aan de slag tijdens de schilderworkshops. Even lekker ontspannen? Probeer eens een Reiki behandeling. Of laat je verwennen in het restaurant op Moulin des Sandaux.

De Dordogne

Sportieve gezinnen maar ook cultuurliefhebbers halen hun hart op in de omgeving van Domaine du Moulin des Sandaux. De Dordogne biedt veel mogelijkheden, maak bijvoorbeeld een stoere wandeling, toer met je mountainbike of peddel in een kano of verken een van de mooie oude steden zoals Saint-Émilion, Bergerac of Duras. Deze streek is natuurlijk wereldbekend door wijnen als Pomerol, Sauternes, Margaux en natuurlijk Saint-Émilion. De wijnstreek en het landschap van Saint-Émilion staat op de Unesco werelderfgoedlijst en niet voor niets. Saint-Émilion is een middeleeuwse stad met stadswal. Een greep uit de bezienswaardigheden: de kerk, die uit steen gehouwen, onder de grond ligt, de catacomben en de grot waar de Bretonse monnik Emilion leefde. Informeer naar een stadstoer waardoor je niets mist. Kastelen, wijnen, plaatselijke marktjes en schilderachtige dorpjes, ontdek de Dordogne vanuit Domaine du Moulin des Sandaux!

Faciliteiten

Omgeving

Adres & locatie

Domaine du Moulin des Sandaux

Saint André et Appelles

Vakantieparken in de buurt

L’Evasion

Puy-l'Evêque, Limousin, Frankrijk

Te midden van wijngaarden in het hartje van de Lot ligt de kleinschalige l'Évasion. Hier krijg je heerlijke gevoel van ontspanning.

Beschikbaarheid en prijzen

De Maillac

Sarlat, Limousin, Frankrijk

Lekker tot rust komen in de Dordogne? Kies voor De Maillac op nog geen kwartier van het fameuze Sarlat, in Frankrijk.

Beschikbaarheid en prijzen

Aqua Viva

Carsac-Aillac, Limousin, Frankrijk

In het hart van de Dordogne ligt deze zeer rustige camping. Wel is er een ruim aanbod aan faciliteiten & activiteiten.

Beschikbaarheid en prijzen