Vakantieparken Nederland

Château La Forêt

Vakantie vieren op het landgoed van een echt Frans kasteel? Ga naar Camping Château La Forêt in de Vendée voor rust, ruimte, natuur én de Atlantische Oceaan op een kwartiertje afstand! Twee lekkere zwembaden, vismeertjes, een klimparcours in het bos, een paintballterrein en ’s avonds naar een show. Het hele gezin, van jong tot oud, beleeft hier een topvakantie!

 

Leef je uit op Camping Château La Forêt

Heb je kinderen met veel energie? Dat komt goed uit! Op Camping Château la Forêt beleef je de hele dag door allerlei avonturen. Besluip je tegenstanders op het paintballterrein, slinger aan de kabelbaan in het klimbos, roetsj van de waterglijbaan of vang je eerste vis in een van de vismeertjes. En actieve kleintjes springen úrenlang op de trampoline. Ondertussen werk jij aan je eigen conditie op de tennisbaan of doe je liever mee met aquarobics? Niet bang zijn voor spierpijn, die is zó weg met een massage! En ’s avonds? Eerst een smakelijk etentje in het restaurant en dan met het hele gezin swingen in de disco. Daarna slaapt iedereen als een roos.

Eropuit

Ga, om in het kastelenthema te blijven, een keer naar Le Château des Aventuriers. Ontdek daar de geheimen van het kasteel, ga op jacht naar de piratenschat of zoek de dino’s, heel geschikt voor jonge kinderen. Château la Forêt ligt een kwartier van zee, dus plan ook wat zonnige stranddagen in en verken direct de mooie badplaatsen langs de kust. Het Lac du Jaunay, tien minuten verderop, is een mooie plek voor een kanotocht en een paradijs voor sportvissers. Absoluut hoogtepunt voor je kinderen is het themapark Puy du Fou. De rit van een uur echt waard. De shows zijn bijzonder spectaculair. Alsof je in een historische film terechtkomt met Vikingen, Romeinen, ridders en bekende personen uit de geschiedenis. Ook de roofvogels en paarden zijn echte acteurs. Een vakantie-ervaring die je niet snel vergeet!

Faciliteiten

Omgeving

Adres & locatie

Château La Forêt

Saint-Julien-des-Landes

Vakantieparken in de buurt