Vakantieparken Nederland

Overal in Nederland HD-TV, zonder kabel, internet of Wifi

Als je op vakantie gaat wil je even weg van de dagelijkse sleur: andere omgeving, ander ritme, lekker ontspannen. Maar ’s avonds wil je misschien toch TV kijken: je favoriete serie of een voetbalwedstrijd. Die talkshow waar je altijd naar kijkt of een programma voor de kids.

Dat kan: met Digitenne van KPN. Dat is TV kijken in HD, zonder dat je internet of Wifi nodig hebt, overal in Nederland. Digitenne werkt met een etherfrequentie, dus je hebt ook geen kabelaansluiting nodig, of een data-abonnement.

Het product bestaat al 20 jaar, maar het is nog steeds uniek én populair. Onlangs heeft KPN de licentie voor de frequentie verlengd met 10 jaar. We gaan ook door met investeren in het netwerk: er is nu al 95% landelijke dekking, en er komen dit jaar 2 en volgend jaar nog eens 3 nieuwe uitbreidingen bij om deze dekking te verhogen.

Met Digitenne kijk je HD-TV. De 30 populairste TV-zenders van Nederland zitten standaard in het aanbod van Digitenne. Zo kan je al je favoriete programma’s en TV-shows bekijken.

Soms heb je een tuner nodig, maar bij veel TV’s is een insteekkaart voldoende (als deze CI+ 2.0 gereed is). Deze worden kosteloos bij het abonnement geleverd. Installatie is heel eenvoudig: het enige wat je nodig hebt is een TV en een stopcontact.

Het wordt wel eens gekscherend “Camping-TV” genoemd, omdat de dienst bij kampeerders (tent, camper, vakantiehuisje) heel populair is, maar Digitenne is ook heel geschikt voor volkstuinen, de pleziervaart, de binnenvaart, bewoners van zorginstellingen en vooral ook klanten in gebieden met lage breedbandsnelheid.

Maar ook als je thuis geen kabels hebt door heel je huis is Digitenne een oplossing: voor op zolder of misschien in je tuinkamer? Het is plug & play!

Een maandabonnement kost €18. Voor een extra aansluiting (max. 2) betaal je €5 per maand. Kan je niet genoeg krijgen van sport? Voeg dan ESPN voor slechts 9,99 p/m hieraan toe. En als je al iTV van KPN hebt kost Digitenne maar €5 extra.  

Ga nu voor de actieaanbieding naar digitenne.kpn.com/vakantieparken.