Vakantieparken Nederland

gelloo safaritent

Nieuwe Safaritenten op TopParken ’t Gelloo

Glamping? Dat kan nu ook bij TopParken. Vanaf 1 juli 2022 kan je bij TopParken ’t Gelloo ook overnachten in een gloednieuwe 6-persoons safaritent! De safaritenten zijn zeer luxe en hebben een eigen douche en toilet. Daarnaast zit er een moderne keuken in en kan je heerlijk relaxen op de veranda. Ben je met de kinderen op vakantie, de safaritenten liggen op het speelveld en zo kan je mooi de kids in de gaten houden.

Op TopParken Recreatiepark ’t Gelloo ga jij verder een heerlijke tijd beleven. Warme dag? Neem een duik in het buitenzwembad en met minder weer ga je toch gewoon naar het binnenzwembad. In het hoogseizoen is er een animatieteam, ideaal voor de kinderen. In de omgeving kan je verder de Big Five spotten. De Big Five zijn in de Nederland de Schotse hooglander, het edelhert, het wild zwijn, de ree en de vos. Natuurlijk breng je ook een bezoek aan Nationaal Park de Hoge Veluwe. Want wat kan je in dit gebied toch heerlijk wandelen en fietsen door de natuur.

6-persoons safaritent

Heerlijke zitplek buiten

Luxe keuken met moderne apparatuur

Slaapkamer

Hoe is het vakantiepark gelegen?

Het vakantiepark ligt midden tussen de bossen.

Is er ruimte voor een kinderbed in de safaritent?

Er kan een kinderbed worden geplaatst in de safaritent.

TopParken Landgoed de Scheleberg

Lunteren

Het vakantiepark is gelegen midden in de natuur tussen de bomen. Zowel op het vakantiepark als in de omgeving is echt van alles te doen.

Meer informatie
TopParken Recreatiepark Beekbergen

TopParken Recreatiepark Beekbergen

Beekbergen

Onder de rook van Apeldoorn tussen de bomen ligt dit bungalowpark waar je geniet van de rust en de ruimte.

Meer informatie

TopParken Resort Veluwe

Garderen

Tussen de bossen ligt Camping De Hersthoorn verscholen. Het is genieten op het resort, maar ook in de prachtige omgeving.

Meer informatie