Vakantieparken Nederland

Landal Zeeland

Zeeland is een prachtige provincie in het zuidwesten van Nederland en staat bekend om haar mooie stranden, pittoreske dorpjes, historische steden en unieke cultuur. Zo is er meer dan 650 kustlijn en vele stranden en duinlandschappen. De Oosterschelde, Grevelingenmeer en het Veerse Meer zijn ideaal voor de watersportliefhebbers. Natuurlijk kan je er ook mooie fietstochten maken, zowel door de duinen als door de polder. Ontsnappen aan de dagelijkse drukte ga je ook in Zeeland want het is relatief dunbevolkt. Landal GreenParks heeft er meerdere vakantieparken waar je kan overnachten en het prachtige Zeeland kan ontdekken. Zo zijn er kleinschalige vakantieparken, maar ook vakantieparken van Landal waar je het park niet af hoeft, omdat er zoveel te doen is.

Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede

Burgh-Haamstede

Een park met 95 vrijstaande bungalows gelegen nabij de duinen, het strand en de zee. Het bungalowpark heeft een buitenzwembad en is autovrij.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie

Landal Villapark Livingstone

Burgh-Haamstede

Landal Villapark Livingstone ligt in het prachtige Zeeland op 3 kilometer van de kust. Je kan hier gebruik maken van de faciliteiten bij Westerschouwen.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie

Restaurants in Zeeland

Zeeland staat bekend om haar verse vis en zeevruchten, en heeft talloze restaurants en eetgelegenheden waar je kunt genieten van heerlijke streekgerechten. De vakantieparken van Landal hebben in Zeeland ook uitstekende restaurants waar je terecht kan voor lunch of het diner. Alleen een drankje of lekker borrelen kan natuurlijk ook in de restaurants op de parken die allemaal ook beschikken over een terras.

Dagje weg

Natuurlijk heb je het strand en de duinen! Maar Zeeland heeft zoveel meer te bieden! Ontdek de steden als Middelburg, Vlissingen of Zierikzee. Ook staat Zeeland bekend om de rijke geschiedenis en cultuur. Zo zijn er vele historische monumenten en musea. Het historische stadje Veere is zeker ook een bezoek waard, indrukwekkend musea bezoeken ga dan naar het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk. De Deltawerken bij Neeltje Jans zijn ideaal voor een dagje met de kids! Want naast de indrukwekkende Deltawerken kan je hier zeeleeuwen- en honden van dichtbij zien. Zwemmen met haaien, toch wel heel erg uniek! Of doe een rondleiding en kom alles te weten over het onderwaterleven.

Heeft Landal GreenParks een vakantiepark met buitenzwembad in Zeeland?

Landal Duinpark ’t Hof van Haamstede heeft een buitenzwembad met kinderbad op het vakantiepark.

Zijn er kleinschalige vakantieparken van Landal in Zeeland?

Landal Resort Haamstede is een kleinschalig vakantiepark net als Landal Villapark Livingstone.