Vakantieparken Nederland

Landal Noord-Holland

Alle vakantieparken van Landal in Noord-Holland zijn heel verschillend. 3 van de 5 vakantieparken zijn gelegen bij het strand en de zee. In Nederlands meest bekende vissersdorp Volendam ligt Landal Waterpark Volendam. Dit vakantiepark is niet in de buurt van de Noordzee en de zee maar het Markermeer. Loop je op de bekende Dijk in Volendam dan is het genieten van de haven, restaurants en de leuke winkels. Op zoek naar een luxe glamping? Landal Glamping Gooise Heide heeft 45 luxe safaritenten waar je heerlijk verblijf zal hebben in de buitenlucht.

Landal Beach Resort Ooghduyne

Landal Beach Resort Ooghduyne

Julianadorp aan Zee

Met een prachtig centrumgebouw en o.a. accommodaties op het strand en de vele faciliteiten is dit vakantiepark perfect voor gezinnen en families.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie

Landal Glamping Gooise Heide

Huizen

Lekker genieten van buitenleven? Dat kan op dit vakantiepark dat is omringd door de natuur. Overnachten doe je in één van de safaritenten.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie

Te doen in Noord-Holland

Amsterdam is natuurlijk de hoofdstad en één van de meest bekende steden van de wereld. Vanuit de verschillende Landal vakantieparken in Noord-Holland kan je gemakkelijk een bezoek brengen. Historische gebouwen, moderne architectuur, geweldige musea, fantastisch eten, Vondelpark en prachtige grachten maken Amsterdam een geweldige stad voor een bezoek. Verder is de stad Haarlem een mooie historische stad met veel sfeer. De bekende kaasmarkt bezoeken? Dat kan in Alkmaar dat dichtbij de vakantieparken Berger Duinen zijn gelegen.

Veder zijn de duingebieden prachtig om door heen te fietsen of maak een tocht door de typische Noord-Hollandse polders. Landal Beach Resort Ooghduyne ligt in de kop van Noord-Holland en vanaf hier kan je ook een uitstapje maken naar het Waddeneiland Texel.

Hoeveel vakantieparken van Landal zijn er in Noord-Holland?

In totaal zijn er 5 vakantieparken van Landal in de provincie Noord-Holland.

Wat is het meest luxe vakantieparken van Landal in Noord-Holland?

Er zijn twee hele luxe vakantieparken in Noord-Holland, Landal Vakantievilla’s Berger Duinen en Landal Residence Berger Duinen.