Vakantieparken Nederland

Landal Limburg

Kiest u voor een vakantie van Landal Limburg dan heeft u de keuze uit 6 verschillende parken. De parken liggen verspreidt over de provincie van noord naar zuid. In Limburg hoeft u zich nooit te vervelen. In het noorden liggen de Landal Limburg parken midden tussen de bossen en nabij de steden Venlo en Venray. Ook maakt u snel en gemakkelijk een uitstapje naar onze oosterburen. Uiteraard

Het zuiden van Limburg kenmerkt zich door het heuvelachtige landschap en de prachtige natuur. Hier maakt u prachtige wandel- en fietstochten door de bossen over heuvels en langs leuke riviertjes. De sportieve vakantiegast beklimt de Cauberg, waar één keer per jaar de Amstel Gold Race wordt gehouden voor de profwielrenners. Het gezellige Valkenburg en de stad Maastricht zijn plekken waar u een bezoek aan brengt. Daarnaast verblijft u in Zuid- Limburg dichtbij zowel Duitsland als België. Ideaal voor een uitstapje tijdens de vakantie.

Landal Limburg

Landal Domein de Schatberg

Een groot aantal accommodaties ligt aan het water op Landal Domein de Schatberg. U verblijft dichtbij het natuurgebied De Groote Peel. Net naast het park ligt golfbaan De Peelse Golf. Het park zelf beschikt over tal van faciliteiten voor u en de kinderen. Waterpret genoeg, want er is zowel een binnen- als buitenzwembad met glijbanen. De sportieve vakantiegast slaat een balletje op de squashbaan en uiteraard kunt u met het hele gezin bowlen. Ook is er een klimpark en wie kan er waterskiën?

Ook kunt u de hengel meebrengen, want Landal Domein de Schatberg beschikt over een eigen recreatieplas dat uitermate geschikt is om in te vissen en even tot rust te komen.

Landal Limburg: Domein de Schatberg

 

Landal Lommerbergen

Landal Lommerbergen beschikt over een Subtropisch Waterparadijs. Verschillende glijbanen, golfslagbad, een kidsjungle bad en nog veel meer. Daarnaast is er een beautysalon waar u helemaal tot rust komt. In de omgeving van het park hoeft u niet op zoek naar een supermarkt. Op Landal Lommerbergen is een parkshop die het gehele jaar op is en een breed assortiment aanbiedt.

Ten noorden van het park ligt de stad Venlo en ten zuiden Roermond. Daarnaast maakt u vanaf de gehuurde bungalow gemakkelijk en snel een uitstapje naar Duitsland. Zo ligt de bekende Duitse stad Düsseldorf op slechts 50 minuten rijden.

Landal Limburg: Lommerbergen

 

Landal Landgoed Aerwinkel

U verblijf bij Landal Landgoed Aerwinkel in het midden van Limburg ten zuiden van de stad Roermond. In de omgeving liggen vele prachtige golfbanen. Daarnaast kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken door dit deel van Limburg. De prachtige natuur en de pittoreske dorpjes hebben zonder meer hun aantrekkingskracht op elke vakantiegast. Op Landal Landgoed Aerwinkel kunt u 6 tot 10 persoons comfort of luxe bungalows huren. Alle bungalows zijn vrijstaand, beschikken over een tuin en terras.

Verder is er een klein binnenzwembad met een apart kinderbad. Ook zijn er 4 bowlingbanen en een gezellige speelhoek voor de kids.

Verblijf in het midden van Limburg en u kunt alle kanten op. Vanaf het landgoed bent u zowel zo in het Noorden als in het Zuiden van Limburg. Daarnaast maakt u gemakkelijk een uitstapje naar Duitsland.

Landal Limburg: Landgoed Aerwinke

 

Landal Kasteeldomein de Cauberg

Op de top van de Cauberg (Nederlands beroemdste berg) ligt Landal Kasteeldomein de Cauberg. U overnacht hier in één van de 146 villa’s of 55 appartementen. Het park beschikt over accommodaties van 2 tot 10 personen. U kunt kiezen uit een comfort, luxe of extra luxe appartement of bungalow. Op het park is in alle accommodaties de Wi-Fi gratis. Dit betekent dat u het thuisfront goed op de hoogte kan houden van wat u allemaal beleeft.

Het centrum van het gezellige Valkenburg is op slechts 500 meter van Landal Kasteeldomein de Cauberg. De gezellige bourgondische hoofdstad van Limburg Maastricht, is op slechts 10 kilometer.  Wil u even helemaal tot ontspanning komen dan gaat u naar Thermea 2000 (world of wellness).

Landal Limburg: Kasteeldomein de Cauberg

 

Landal Hoog Vaals

Helemaal in het puntje van Zuid-Limburg ligt Landal Hoog Vaals. Het park beschikt over 355 zowel vrijstaande als geschakelde bungalows. De bungalows liggen rondom en op de heuvels en zijn er in de uitvoeringen comfort, luxe en extra luxe. Vanaf het park zijn er prachtige uitzichten over het dal en in de omgeving ziet u vele riviertjes en beekjes. Landal Hoog Vaals is een autovrijpark, de kinderen kunnen zich dan ook ongestoord bewegen. Voor verkoeling kan er een duik worden genomen in het binnenzwembad. Verblijf met zijn tweeën of met een groep tot 24 personen op Landal Hoog Vaals.

Landal Limburg: Hoog Vaals

 

Landal Reevallis

Net als Landal Hoog Vaals ligt Landal Reevallis in het meest zuidelijke puntje van de provincie Limburg. Dit kleinschalige bungalowpark beschikt over 69 vrijstaande villa’s waarvan de meeste met een prachtig uitzicht. Landal Reevallis ligt tevens dichtbij het bekende drielandenpunten van Nederland, Duitsland en België. In de omgeving moet u zeker een aantal wandel- en fietstochten maken, vraag bij de receptie op de mooiste routes. U kunt als gast van Landal Reevallis gratis gebruik maken van het binnenzwembad bij Landal Hoog Vaals dat op slechts 8 minuten rijden met de auto ligt.

Landal Limburg: Reevallis

 

Landal Limburg heeft ook aanbiedingen, last minute en andere acties voor de parken in Limburg. Kijk daarom hier voor welke vakantieparken van Landal in Limburg er kortingsacties gelden. Iets minder zuidelijk, maar toch bourgondisch kies dan voor een vakantiepark of camping in Noord-Brabant.