Vakantieparken Nederland

Landal Friesland

Genieten op het water kan je zeker weten in Friesland. Landal heeft in Friesland maar liefst 6 vakantieparken waar jij kan verblijven. Vijf van deze vakantieparken liggen direct aan het water. De vakantiehuizen op deze parken zijn allemaal vrijstaand, hebben een tuin en in veel gevallen een eigen aanlegsteiger. De boot kan dus mee op vakantie of reserveer een boot bij één van de vele verhuurbedrijven.

Landal Waterpark Sneekermeer

Terherne

Het park is direct gelegen aan het Sneekermeer. Heb je een eigen boot? Alle waterwoningen op het park beschikken over een eigen aanlegsteiger.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie
Landal Waterpark Esonstad

Landal Waterpark Esonstad

Anjum

Het park ligt aan het Lauwersmeer en is ideaal voor watersportliefhebbers. Verder zijn er op het park tal van faciliteiten voor jong en oud.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie

Landal Waterpark Terherne

Terherne

Alle woningen zijn vrijstaand en liggen aan het water, waardoor je snel op de Friese meren bent. Het park is uitermate geschikt voor de watersportliefhebber.

Beschikbaarheid en prijzen Meer informatie

Varen in Friesland

Friesland heeft heel veel vaarroutes, want er is meer dan 2.000 kilometer aan bevaarbar water. Er is voor elke watersportliefhebber wel een geschikte route te vinden. Zo kan je over de brede meren varen van het IJsselmeer of Sneekermeer of ga eens met de boot door de steden Sneek en Leeuwarden. Zeilliefhebbers zitten ook op het juiste adres in Friesland, want nergens anders wordt er zoveel gezeild als in Friesland. Naast al deze wateren en sloten zijn ook veel mooie paviljoens waar je tussen het varen door even heerlijk terecht kan voor een hapje en drankje.

Landal Friesland, de twee bekendste zijn Landal Sneekermeer en Landal Esonstad.

Landal Waterpark Sneekermeer

Voor liefhebbers van watersport is Landal Waterpark Sneekermeer de ideale bestemming. Gelegen aan de oevers van het Sneekermeer, biedt dit vakantiepark directe toegang tot een van de grootste meren van Friesland. De waterwoningen hebben eigen aanlegsteigers waar je met de boot kan aanmeren.

Landal Esonstad

In de buurt van het schilderachtige vissersdorpje Anjum is Landal Esonstad gelegen. Dit vakantiepark heeft een bijzondere ligging en is nagebouwd als een vestingstadje. Op het vakantiepark zijn ook nog allerlei faciliteiten als een binnenzwembad, indoorspeeltuin, vele speelmogelijkheden, animatie en meerdere horecagelegenheden. Daarnaast is er een directe veerdienst naar het Waddeneiland Schiermonnikoog.

Landal Waterpark Esonstad, Landal Friesland

Wat is een kindvriendelijk vakantiepark van Landal in Friesland?

Het meest kindvriendelijke vakantiepark van Landal in Friesland is Landal Waterpark Esonstad. De kids kunnen hier naar het zwembad, de speeltuin, spelen met vriendjes en er is animatie.

Hoeveel vakantieparken heeft Landal in Friesland?

Er zijn 6 vakantieparken van Landal in Friesland.